Neler Yeni

Yardım Ls2 rapid 2 kafama zor giriyor

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,747
İsim
Yavuz
Bazılarının kalıbı farklı oluyor.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,411
İsim
Arda doğan
Bazılarının kalıbı farklı oluyor.
Evet fark ettim onu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ortada tartışma yok argo da yok en azından benim açımdan. O mesajı yazarken birinin böyle tepki vereceğini önceden düşünerek aynı kaskı kullandığımı söylemiştim ama umursanmamış, neyse umarım güzel bir kask alırsın sorunsuz kullanırsın.
Olur aga bazen dikkat dağılabilir satırlar atlanılabilir belki o söz kullandığı mala geldiği için insanlar yanlış anlayabilir yinede tartışın tartışma iyidir kişi karşısındakine bilgisini aktarır

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,747
İsim
Yavuz
Evet fark ettim onu

Olur aga bazen dikkat dağılabilir satırlar atlanılabilir belki o söz kullandığı mala geldiği için insanlar yanlış anlayabilir yinede tartışın tartışma iyidir kişi karşısındakine bilgisini aktarır
Mesela bende nro kask var xl ls2 airflow var çene kısmı yok oda m beden.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
Ortada tartışma yok argo da yok en azından benim açımdan. O mesajı yazarken birinin böyle tepki vereceğini önceden düşünerek aynı kaskı kullandığımı söylemiştim ama umursanmamış, neyse umarım güzel bir kask alırsın sorunsuz kullanırsın.
Aynı kaskı kullanman bunun yanlış bilgi olduğu gerçeğini değiştirmiyor aynı kaskın crypt rengini 1 yıl kadar kendimde kullandım
Aynı şekilde bu kaskla defalarca kez kaza yapıp boyaları komple kalkmasına soyulmasına rağmen kullanan binlerce kişiyle görüşüyorum

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
hele bi kullan magazalarda vesaire denedinmi oluyormu @Skynel
Valla üstad etiketini yeni görüyorum af buyur
Kaskın sıkmasıyla ilgili söyleyebileceğim şey şakaklara kemiğe batma hissiyatında bir baskı olmayacak ekstradan yanakları sıkabildiği kadar sıksın yanak pedleri kullanıma bağlı olarak her gün işe git gel yapıyorsan 2 hafta ila 3 hafta arasında kuryecilik yapıyorsan 1 hafta kadar bir sürede açılıyor
Zaten her tak çıkar yaptığında farkı hissediyorsun

saykopat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Onur Murat KOÇ
zamanla açılır padler ilk kaskım L bedendi xl oldu sonra s beden aldım şimdi m beden oldu rahatım

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,411
İsim
Arda doğan
Yastıkları zamanla yumuşayacak ezilecek o zaman tam olur kullan sen iyidir o

Eldiven de sıkıyorsa o açma yapmaz muhtemelen küçüktür
Bu fiyat bandında güzel tercih olur. Yakınlarında bayi varsa herhangi bir hjc kaskını deneyip öyle al derim. HJCnin kalıpları biraz dar diğer markalara göre.

Bütçen olduğunda mont da eklersen güzel olur.
Yastıkları zamanla yumuşayacak ezilecek o zaman tam olur kullan sen iyidir o

Eldiven de sıkıyorsa o açma yapmaz muhtemelen küçüktür
Başlık 'Fullface kasklarda malzeme kalitesi' https://forum.donanimarsivi.com/konu/fullface-kasklarda-malzeme-kalitesi.1064680/

Top Bottom