crabman
80+ Bronze
kusura bakmayın. alıntıladığınız mesajda egea ismi geçmediği için c5 e kaydı aklım.c5 yazdım mı oraya nerden uydurdun egea için diyorum
kusura bakmayın. alıntıladığınız mesajda egea ismi geçmediği için c5 e kaydı aklım.c5 yazdım mı oraya nerden uydurdun egea için diyorum
10 yil öncesinde kaldığın belli dostum. Egeaya binmeye devamyolda aksının koptuğu ya da 4-5 yıl sonra orasının burasının paslandığı her yerinde ucuz ekran ve ledler olan arabaya binceğime egeaya binerim
Baya komikti, devam.Tekeri kopup takla atınca, öteki dünyada gelen pişmanlık hissi
alırım 1.6 mutlujet yoluma devam ederim. çeri zamanında türkiyeye geldi de distribütörü nasıl çekip gitti ha 10 yıl ha şimdi aynı şey. bir de çok yakıyormuş bunlar doğru mu? ne varsa arabada artık10 yil öncesinde kaldığın belli dostum. Egeaya binmeye devam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baya komikti, devam.
geçen ay sohbet ve oyun oynayıp takıldığımız grubumuz var oradan arkadaşın birisi yaşadı chery ile aks koptu sürüklendi otobanda aracı değiştirelim demek yerine ücretsiz onarım yapalım dediler adama canına da mal olabilirdiTekeri kopup takla atınca, öteki dünyada gelen pişmanlık hissi
Araba yapmayı gözünüz de bu kadar büyütmeyin. Bu devirde hicbir araba pas yapmaz kullanılan ekranların hepsi de ya cinde uretiliyor ya da butun malzemesi çin'den geliyor.yolda aksının koptuğu ya da 4-5 yıl sonra orasının burasının paslandığı her yerinde ucuz ekran ve ledler olan arabaya binceğime egeaya binerim
Bırak, alıp içinde ölünce veya bi yakınını kaybedince anlar neyin ne olduğunu.geçen ay sohbet ve oyun oynayıp takıldığımız grubumuz var oradan arkadaşın birisi yaşadı chery ile aks koptu sürüklendi otobanda aracı değiştirelim demek yerine ücretsiz onarım yapalım dediler adama canına da mal olabilirdi
tüp takılsa o araca 40/45k tüp takma parası istiyorlar (13 lt yakan 1.6 maalesef 45x13 az bassan 700/800 tl yakacak ) en az oda yazındı biz o zaman uyguna egea gelmişti 15k olması lazım bide dediğiniz gibi sorunlu arabalar ama anlamazlar plastiği fransızlardan iyi kimse inkar edemez ama motoru ve dayanıklılığı olmadıktan sonra kimsenin umurunda değilBırak, alıp içinde ölünce veya bi yakınını kaybedince anlar neyin ne olduğunu.
Yok yok, bunlar hala chery'i, foton'u 10 sene onceki gibi saniyorlar.Araba yapmayı gözünüz de bu kadar büyütmeyin. Bu devirde hicbir araba pas yapmaz kullanılan ekranların hepsi de ya cinde uretiliyor ya da butun malzemesi çin'den geliyor.
Bmw,mercedes porshce dahil sıfır olmalarına rağmen ne sorun çıkardıklarını gördüm cok takılmayın bu olaylara genel kitleye bakmak lazım.
Almanya bmw de calısmıs biri olarak Chery ve byd aracları gayet güzel sadece iihs testleri eksik ve egea meganin yaninda 10kat arabalar
Egeaya araba denmez asıl.
forumlarda kullanıcıların pas şikayetlerini duydum. çin arabaları gereksiz fazla yakıyor ve malzeme kalitesi işcilik kalitesi olarak rezalet durumdalar. malının arkasında durmuyorlar. chery servisleri çok kötü bu konuda, egea 4 yıldızla bunlardan daha güvenlidir orası kesin.1.4M egea mi lütfen şaka diyin.
2M c5 de korkunc yani.
kia sportage alın sıfır arıyorsanız liste fiyatina 150/200bin indirim yapıyorlardı. Onun dışında 2. el temiz bakarsanız
skoda karoq , kodiaq, tiguan bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Araba yapmayı gözünüz de bu kadar büyütmeyin. Bu devirde hicbir araba pas yapmaz kullanılan ekranların hepsi de ya cinde uretiliyor ya da butun malzemesi çin'den geliyor.
Bmw,mercedes porshce dahil sıfır olmalarına rağmen ne sorun çıkardıklarını gördüm cok takılmayın bu olaylara genel kitleye bakmak lazım.
Almanya bmw de calısmıs biri olarak Chery ve byd aracları gayet güzel sadece iihs testleri eksik ve egea meganin yaninda 10kat arabalar
Egeaya araba denmez asıl.