bu işe yaramadı![]()
BIOS Nedir, Nasıl Girilir?
BIOS, temel olarak bilgisayarınızın güç düÄmesine her bastıÄınızda sistemi hazır hale getirmek üzere devreye giren ilk yazılımdır. BaÅlangıç aÅamasındawww.technopat.net
deniyorunm sımdı onudaUsb portunu değiştir
İşe yaramadıUsb portunu değiştir
Başka klavye denermisin ?bu işe yaramadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
deniyorunm sımdı onuda
İşe yaramadı
Msi fastboot programını indir orda mini panel açılacak biosa ordan girebilirsin biosa git yazarbu işe yaramadı
deniyorunm sımdı onuda
İşe yaramadı
malesef klavyem yok tableti bağladım klavye olarak ondada f tuşları yokBaşka klavye denermisin ?
bakıyorum hemenMsi fastboot programını indir orda mini panel açılacak biosa ordan girebilirsin biosa git yazar
DELETE TUŞU anakartın asussa delete tuşu ile giriyo bendeArkadaşlar biosa giremiyorum f tuşlarını basmıyor anakartım msi x870 tomahawk lutfen yardım edermısınız
Bakayım ben nerden indirmişimişlemiyor o da
hocam bulamadım nerden ındırıcem
Bakayım ben nerden indirmişim
valla bende bulamadım dosya duruyor ama e postana atayım mıBakayım ben nerden indirmişim
hocam ben indirdim ve oldu linki buraya koyuyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa konu burda çözülmüştür bu programı indirin https://download.msi.com/uti_exe/FastBoot_mb_1.0.1.15.zipBakayım ben nerden indirmişim
valla bende bulamadım dosya duruyor ama e postana atayım mı
gururlu hissediyorhocam ben indirdim ve oldu linki buraya koyuyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa konu burda çözülmüştür bu programı indirin https://download.msi.com/uti_exe/FastBoot_mb_1.0.1.15.zip
valla hocam hissedingururlu hissediyor![]()
reis başka türlü hallettikklavye ışığı geldiği gibi fn basıp f2 del basın bendede %60 klavye var ışığı gelince fn basıp f2 ve del spamlıyorum oluyor
saygılar hocamvalla hocam hissedin
reis başka türlü hallettik