Beynim bir şey dedittiriyor

Reaksiyon skoru
10
beynim demeyeceğim şeyi zorla dedittiriyor ben asla demem beynim inşallah şöyle olur dedittiriyor

beynim demeyeceğim şeyi zorla dedittiriyor ben asla demem beynim inşallah şöyle olur dedittiriyor
Kendim de buna benzer bir durum yaşadım yaşıyorum , psikiyatriye gitmeni tavsiye ederim psikolog değil bak psikiyatri dostum.

Kendim de buna benzer bir durum yaşadım yaşıyorum , psikiyatriye gitmeni tavsiye ederim psikolog değil bak psikiyatri dostum.
GİTMEDEN NE YAPABİLİRİM GİTTİKTEN SONRA NE OLDU
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GİTMEDEN NE YAPABİLİRİM

Son düzenleme:
Bende de oluyor bu maalesef çözümü var mı acaba merak ettim

Umarım yolda yürürken herhangi bir insana küfür etmemişindir

Bunun doktora gitmeden çözümü yok arkadaşın dediği gibi sende vesvese var geçmez ama , psikiyatriye giderek en azından ilaçlarla gündelik hayatını etkilemeden rahatlamanı sağlar.

Herkeste var bu bence.

Bende ara sıra aynı durumu yaşıyorum siz dedittiriyor derken bildiğiniz söylüyor musunuz hocam ağzınızla yoksa kafanızın içinde dönüp duruyor mu

Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) belirtileri gibi görünüyor fakat tam teşhisi uzman biri koyabilir bu durumdan rahatsız isen ve kendince çözüm üretemiyorsan uzmana danış veya internetten araştırarak bu gibi durumlar yaşayıp düzelen kişilerin yöntemlerin uygulayabilrsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,865
Üyeler
186,253
Son üye
matador0205
Geri