peki oyun oynatırmı bu sistemBu fiyatlara 2060 bulunabilir gibi biraz zorlarsan
oynatır hocam tüm oyunları açar ekran kartınız 6 gb onu yanlış yazmışsınız ekran kartı ve anakart hangi markanın acaba sonra kasanın hava akışı nasıl ne kadar süredir kullanılıyor furmark test sonuçları nedir gibi sonuçları öğrenmeden almayınızpeki oyun oynatırmı bu sistem
herkesin oynadığı valorant cs minecraft rdr 2 god of war vbne tür oyunlar oynacaksın
Ryzen 5 3500X. 3070 e Kadar kaldırabilecek bir işlemcidir.Kutuludur.)oynatır hocam tüm oyunları açar ekran kartınız 6 gb onu yanlış yazmışsınız ekran kartı ve anakart hangi markanın acaba sonra kasanın hava akışı nasıl ne kadar süredir kullanılıyor furmark test sonuçları nedir gibi sonuçları öğrenmeden almayınız
Katılıyorum. Özellikleri gayet yeterli fiyat olarak da çok iyi .test edip alabilirsinizoynatır hocam tüm oyunları açar ekran kartınız 6 gb onu yanlış yazmışsınız ekran kartı ve anakart hangi markanın acaba sonra kasanın hava akışı nasıl ne kadar süredir kullanılıyor furmark test sonuçları nedir gibi sonuçları öğrenmeden almayınız
peki monitör öneriniz varmıdırKatılıyorum. Özellikleri gayet yeterli fiyat olarak da çok iyi .test edip alabilirsiniz
hocam anakart markasını ilk defa duydum işlemcinin 3070 e kadar kaldırır bilgisi yanlıştırherkesin oynadığı valorant cs minecraft rdr 2 god of war vb
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ryzen 5 3500X. 3070 e Kadar kaldırabilecek bir işlemcidir.Kutuludur.)
Dahua A520 Anakart
Ballistix 16Gb DDR4 3200 MHz Ram
GTX 1660 Süper 6Gb Ekran Kartı
512 Gb M.2 NVme SSD
Cooler Master Mini ARGB Kasa(Kutuludur)
Corsair VS550 550W Psu
satan kişi bu şekilde yazmış özelliklerini
ips panel 165 hz 180 hz modeller sıfırları 4kdan başlar yine ikinci ele yönelebilirsiniz hocam fiyat biraz daha düşerpeki monitör öneriniz varmıdır
Asus vp249qgrpeki monitör öneriniz varmıdır
sorun çıkarırmı anakarthocam anakart markasını ilk defa duydum işlemcinin 3070 e kadar kaldırır bilgisi yanlıştır
ips panel 165 hz 180 hz modeller sıfırları 4kdan başlar yine ikinci ele yönelebilirsiniz hocam fiyat biraz daha düşer
bide alacağım adam yurt dışında şuanda gelince test ederhocam anakart markasını ilk defa duydum işlemcinin 3070 e kadar kaldırır bilgisi yanlıştır
ips panel 165 hz 180 hz modeller sıfırları 4kdan başlar yine ikinci ele yönelebilirsiniz hocam fiyat biraz daha düşer
hocam bir fikrim yok malesef dediğim gibi duymadımsorun çıkarırmı anakart
bide alacağım adam yurt dışında şuanda gelince test eder