Ürün VA panel Curved Bütçesi Kısıtlı Olanlar İçin İş Görebilir.
O sisteme 2k ips monitor yakışır bu gitmezalınır mı arkadaşlar kullanan var mı? şuan televizyon kullanıyorum 60 hz rx 6800 xt ve ryzen 5 7500f e hiç yakışmıyor
TV den daha iyi olduğuna eminiz zaten. İdareten alınır.alınır mı arkadaşlar kullanan var mı? şuan televizyon kullanıyorum 60 hz rx 6800 xt ve ryzen 5 7500f e hiç yakışmıyor
Bütçe kısıtlı ise alınır 3000 bandında bu tarz monitör bulmak zor iyi bişey alıyım dersen 4-4.5 dan başlıyor.kardeşimde gtx1650 laptop var render ve çizim için kullanması için monitör bakıyordum da alınır mı bu
Link atsana 300-500 fazlaya IPS yok en ucuz 3900 diye biliyorum300-500 lira fazla verın MSI, Asus, LG alın. VA da almayın IPS alın.
ne alınır peki çizim render vs için öneriniz var mı 4 verebilirimBütçe kısıtlı ise alınır 3000 bandında bu tarz monitör bulmak zor iyi bişey alıyım dersen 4-4.5 dan başlıyor.
Iyzico kampanyasıyla 2 gundur alınacak monıtorler paylasılıyor, forumu takıp edersen bulabılırsınLink atsana 300-500 fazlaya IPS yok en ucuz 3900 diye biliyorum
gaming gen de monitörde ölü piksel sorunu çıksa iade ya da değişim alıyorlar mıIyzico kampanyasıyla 2 gundur alınacak monıtorler paylasılıyor, forumu takıp edersen bulabılırsın
Çizim vesaire yapıyorsa IPS alın hocam VA bulaşmayınkardeşimde gtx1650 laptop var render ve çizim için kullanması için monitör bakıyordum da alınır mı bu