Erkek Bot Modelleri ve Fiyatları - Yeşil Kundura
Uygun fiyatlı Erkek Bot modelleri Yeşil Kudura’da! 24 saatte kargo imkanıyla çeşitli Erkek Bot ürünlerini hemen incele.
Son düzenleme:
Yeşil kundura bu ürünlerin ülkemizde ki tek ithalatçı firması. Yeşil kundurayı bilmiyorsan bir şey diyemem.orjinal olduğuna inanmadım
Bu sitede orjinal yoksa tr de bu urunlerin orjinalini hic bir yerse bulamazsin dostum.orjinal olduğuna inanmadım
kanka adam direkt üretiyo agorjinal olduğuna inanmadım
üretici firma zaten nasıl orjinal olacak dahaorjinal olduğuna inanmadım
Orijinal ama TR kalitesinde. Bunlar TR'de üretilen ama normal markayla dayanıklılık olarak pek alakası olmayan ayakkabılar.orjinal olduğuna inanmadım
Normal markanın ayakkabılarını nereden temin edebiliriz sağlam olanları ?Orijinal ama TR kalitesinde. Bunlar TR'de üretilen ama normal markayla dayanıklılık olarak pek alakası olmayan ayakkabılar.
YurtdışıNormal markanın ayakkabılarını nereden temin edebiliriz sağlam olanları ?
Nerden temin etmiştiniz 12 yıl önce hatırlıyormusunuz ?Köpeciklerimi dolaştırırken kullandığım 12 yıllık Cat im hala sapasağlam. Kar, yağmur, çamur, ısırıkvs bana mısın demedi. Muhtemelen aynı kalite değil bunlar ama klasik sarı renginden bi tane yedekledim valla.