Neler Yeni

Elimde nvidia nin kodu var ama kullanamiyorum

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Iaroslav
nvidia rtx 4070 veya ustu ekran karti alimlarina ozel dijital oyun kodu dagityordu
bende 4070 ti super almistim ve o zamanin kampanyasina gore bana star wars outlaws oyun kodu geldi(3 gun icinde)
once e postadan ozel kod veriyorlar onu nvidia kod kullan kismindan aktive edip ubisoft da kullanin demislerdi bende yaptim ubisoft un kendi launcherinde
burda sorun yok

ama ekran kartini aldiktan ertesi gun sonra o kampanya degismisti ve yerine Indiana Jones and the Great Circles oyunu gelmisti,
3 gun sonra da bana bu oyun kodunu da gondermisler galiba hatayla
ve tekrar kullanmak istedim nvidia da ayni sekil ama nvivida uygulamasi bana bu ekran kartinin zaten bir odul aldigini soyledi
bu yuzden kullanamadim kodu
aralikta not alip unuttum kodu ama sonra kodu hatirladim ve hatta son tuketim tarihinin oldugunu da hatirladim(Kod Kullanma Dönemi Bitiş Tarihi: 30/01/2025) 2 gunu kalmis(bugun son buyuk ihtimnalle)

bu kodu baska nasil sekilde kullanabilirim:kekw:
veya ne yapabilirim kodu
kullanmazsam veya baska bir sey yapmazsam kod her turlu cop olucak

Son düzenleme:

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Iaroslav
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anca birine hediye edebilirsin
hocam onu da 2. secenek olarak aklima gelmisti zaten ama tanidigim kimsede 4070 ve ustu ekran karti yok
sadece birinde 4060ti var onda da denedik ise yaramadi illa 4070 ve ustu istiyor ,
ve bu arada 4070 ve ustu laptop da oluyor mus ama ayni sekil yine tanidik yok bu kadar guclu laptopu olan :confused:

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,610
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
hocam onu da 2. secenek olarak aklima gelmisti zaten ama tanidigim kimsede 4070 ve ustu ekran karti yok
sadece birinde 4060ti var onda da denedik ise yaramadi illa 4070 ve ustu istiyor ,
ve bu arada 4070 ve ustu laptop da oluyor mus ama ayni sekil yine tanidik yok bu kadar guclu laptopu olan :confused:
Hocam bir tanıdığımda var isterseniz sizden satın alabilirim kodu boşa gitmiş olmasın

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Iaroslav
Hocam bir tanıdığımda var isterseniz sizden satın alabilirim kodu boşa gitmiş olmasın
tek care o gibi hocam
oyun buyuk ihtimalle steam kodu steam de de 43 dolar 1.500tl yani
ne kadar teklif edersiniz

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Anonim Ankh
tek care o gibi hocam
oyun buyuk ihtimalle steam kodu steam de de 43 dolar 1.500tl yani
ne kadar teklif edersiniz
Öyle düşünmeyin hocam, 200-300 TL anca.
Ayrıca elinizdeki Steam kodu değil, Ubisoft Connect kodu.
Ve öncede farklı bir konuda görmüştüm, kodu NVIDIA'da etkinleştirmek için de kampanyaya dahil ekran kartlarından birine sahip olunması lazım diyordu, yani satın alacak kişi 4070 serisi falan bir ekran kartına sahip değilse NVIDIA bu kodu kabul etmeyebilirmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kampanyaya dahil ekran kartları:
Screenshot_20250128_230923_Chrome.png

Son düzenleme:

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Iaroslav
Öyle düşünmeyin hocam, 200-300 TL anca.
Ayrıca elinizdeki Steam kodu değil, Ubisoft Connect kodu.
hocam
Indiana Jones and the Great Circle ubisoft connect de satilmiyor bile
zaten star wars outlaws i yapan sirket uubisoft oldugu icin ve ubisoftun kendi launcheri oldugu icin kodu ona ozel verdiler
ama indiana oyununu yapan sirket bethesda ve kendi launcheri olmadigi icin buyuk ihtimalle steam kodudur
Indiana Jones and the Great Circle oyunun satildigi butun platformlar(ubisoft burda da yok zaten)
tekrar bakinca ama microsoft kodu da olabilir diye dusundum simdi
Ve öncede farklı bir konuda görmüştüm, kodu NVIDIA'da etkinleştirmek için de kampanyaya dahil ekran kartlarından birine sahip olunması lazım diyordu, yani satın alacak kişi 4070 serisi falan bir ekran kartına sahip değilse NVIDIA bu kodu kabul etmeyebilirmiş.
hocam onu belirtmistim zaten yukarda:D

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Anonim Ankh
hocam
Indiana Jones and the Great Circle ubisoft connect de satilmiyor bile
zaten star wars outlaws i yapan sirket uubisoft oldugu icin ve ubisoftun kendi launcheri oldugu icin kodu ona ozel verdiler
ama indiana oyununu yapan sirket bethesda ve kendi launcheri olmadigi icin buyuk ihtimalle steam kodudur
Indiana Jones and the Great Circle oyunun satildigi butun platformlar(ubisoft burda da yok zaten)
tekrar bakinca ama microsoft kodu da olabilir diye dusundum simdi

hocam onu belirtmistim zaten yukarda:D
Indiana Jones'u mu kullanamadınız, Star Wars'u mu? Ben Star Wars'u satacağınızı düşünerek yorum yapmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış anlamışım galiba, Indiana Jones'u satacaksınız sanırım, o zaman o Steam kodu olarak verecek, yine satın alacak kişinin bu listedeki kartlardan birine sahip olması lazım sanırım:
Screenshot_20250128_231913_Chrome.png

Fiyat konusunda da 500'e falan gider sanırım.

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Iaroslav
Indiana Jones'u mu kullanamadınız, Star Wars'u mu? Ben Star Wars'u satacağınızı düşünerek yorum yapmıştım.
😅 star wars u kullandim

Screenshot 2025-01-28 232156.png

Indiana Jones and the Great Circle kullanamadim hocam:kekw:

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Anonim Ankh
Neyse alacak arkadaşa hayırlı olsun.

Aydn1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Ahmet Aydın
starwars outlaws güzel galiba trailerini izlemiştim ondan önce fallaner order jedi survivor fln bitirdim baya iyidi ama outlaws çok pahalı

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Iaroslav
starwars outlaws güzel galiba trailerini izlemiştim ondan önce fallaner order jedi survivor fln bitirdim baya iyidi ama outlaws çok pahalı
outlaws guzel diolar ama tekrara sardigi icin cabuk sıkıyormus

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Satamazsanız hayrına bedava olarak talibim.
nvidia rtx 4070 veya ustu ekran karti alimlarina ozel dijital oyun kodu dagityordu
bende 4070 ti super almistim ve o zamanin kampanyasina gore bana star wars outlaws oyun kodu geldi(3 gun icinde)
once e postadan ozel kod veriyorlar onu nvidia kod kullan kismindan aktive edip ubisoft da kullanin demislerdi bende yaptim ubisoft un kendi launcherinde
burda sorun yok

ama ekran kartini aldiktan ertesi gun sonra o kampanya degismisti ve yerine Indiana Jones and the Great Circles oyunu gelmisti,
3 gun sonra da bana bu oyun kodunu da gondermisler galiba hatayla
ve tekrar kullanmak istedim nvidia da ayni sekil ama nvivida uygulamasi bana bu ekran kartinin zaten bir odul aldigini soyledi
bu yuzden kullanamadim kodu
aralikta not alip unuttum kodu ama sonra kodu hatirladim ve hatta son tuketim tarihinin oldugunu da hatirladim(Kod Kullanma Dönemi Bitiş Tarihi: 30/01/2025) 2 gunu kalmis

bu kodu baska nasil sekilde kullanabilirim:kekw:
veya ne yapabilirim kodu
kullanmazsam veya baska bir sey yapmazsam kod her turlu cop olucak

Top Bottom