Neler Yeni

Youtube revanced sorunu

pclok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
ahmed
arkadaşlar huawei p40 kullanıyorum hangi siteden yuklecegimi şaşırdım güvenilir bir şekilde indirebilecegim orjinal sitenin linkini bilen atabilirmi

pclok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
ahmed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangisi doğrusu şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun. Sahte site.
Virüslü ve güvenilmez site.
hocam Huawei telefona indirdim fakat oturum açamıyorum

DogancanYr

80+ Silver
hangisi doğrusu şimdi

hocam Huawei telefona indirdim fakat oturum açamıyorum
Doğrusu bu. Açık kaynak olan ve sahte sitelerden muzdarip olan bu.

Nasıl oturum açamıyorsun ?
Ne hatası var?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Lloyd
Geçmiş olsun. Sahte site.
Virüslü ve güvenilmez site.
Sahte değil. Virüslü olduğu bilgisine nereden ulaştın?
Vanced iptal olduktan sonra piyasaya ilk çıkan ve önceki ekibin geliştiricilerinin yönlendirdiği sayfanın kendisi. Önceki versiyonu revanced.io idi hatta. Vanced zamanından ve Revanced ilk çıktığından beri oradan indirip kullanıyorum, hiçbir sıkıntısı yok.
Ayrıca paylaştığın siteden sadece Revanced Manager indiriliyor. O da yalnızca uygulamaları patch'lemeye yarıyor.
Virüslü olduğuna dair kaynak/kanıt atabilir misin?

Son düzenleme:

Oguz...

80+ Bronze

Revanced zaten patchlama üzerine kuruldu.

Direk değişim(youtube hazır olarak) yaptıklarında dava ile karşılaşılınca vanced kapandı revanced olarak patchlame yaparak devam ettiler

Son düzenleme:
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Lloyd

Revanced zaten patchlama üzerine kuruldu.

Direk değişim(youtube hazır olarak) yaptıklarında dava ile karşılaşılınca vanced kapandı revanced olarak patchlame yaparak devam ettiler
Evet, baktığımda esas orijinal YT uygulaması patch'lenerek kuruluyormuş temelde. Vanced'in ihtar aldığını biliyordum ama Revanced Manager üzerinden sunulduğundan haberim yoktu. Aydınlatma için teşekkürler.
Paylaştığım siteye de baktığımda zaten aynı patch'lemeyi onların yapıp işlemi kolaylaştırmak için uygulamayı sundukları yazıyor. Yamalayan kişinin Github sayfasında da ne olup bittiği yazıyor zaten.
Tabii kendin alıp yamayı ihtiyacına göre yüklemek daha mantıklı ama bu sitenin sahte/virüslü olduğu anlamına gelmez. Orijinal YT ile aynı uygulama imzasını taşıyor zaten gördüğüm kadarıyla. @DogancanYr'nin "virüslü" demesi üzerine 4 farklı AV ile taratıp kontrol ettim, herhangi bir sorun çıkmadı. Temelde aynı uygulamalar zaten kurulanlar, sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum. MicroG'nin zaten Vanced sürümü kuruluydu.

DogancanYr

80+ Silver
Evet, baktığımda esas orijinal YT uygulaması patch'lenerek kuruluyormuş temelde. Vanced'in ihtar aldığını biliyordum ama Revanced Manager üzerinden sunulduğundan haberim yoktu. Aydınlatma için teşekkürler.
Paylaştığım siteye de baktığımda zaten aynı patch'lemeyi onların yapıp işlemi kolaylaştırmak için uygulamayı sundukları yazıyor. Yamalayan kişinin Github sayfasında da ne olup bittiği yazıyor zaten.
Tabii kendin alıp yamayı ihtiyacına göre yüklemek daha mantıklı ama bu sitenin sahte/virüslü olduğu anlamına gelmez. Orijinal YT ile aynı uygulama imzasını taşıyor zaten gördüğüm kadarıyla. @DogancanYr'nin "virüslü" demesi üzerine 4 farklı AV ile taratıp kontrol ettim, herhangi bir sorun çıkmadı. Temelde aynı uygulamalar zaten kurulanlar, sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum. MicroG'nin zaten Vanced sürümü kuruluydu.
Uygulamayı ansızın değiştirdiklerinde anlarsın.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Lloyd
Uygulamayı ansızın değiştirdiklerinde anlarsın.
Güzel kanıt sundun ya, teşekkürler.
Üstte yazdıklarımı idrak etmeye yeltenseydin veya uygulamayı azıcık araştırıp baksaydın böyle bir riskin bulunmadığını anlardın.
Bilmediğimiz bir şey bildiğini düşünüyorsan madem durumu izah et de bilelim.

DogancanYr

80+ Silver
Güzel kanıt sundun ya, teşekkürler.
Üstte yazdıklarımı idrak etmeye yeltenseydin veya uygulamayı azıcık araştırıp baksaydın böyle bir riskin bulunmadığını anlardın.
Bilmediğimiz bir şey bildiğini düşünüyorsan madem durumu izah et de bilelim.
Site sahibini söyle de inanayım.
Adam buradan uygulamayı yapıyor oraya koyuyor.

Top Bottom