Neler Yeni

İPHONE 13 mü yoksa S23 mü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mert kahveci
Bütçe
30000
Merhaba, iPhone 13 ve S23 arasında çok kaldım şu an aktif olarak Redmi Note 11 kullanıcısıyım benim için öncelikli şeyler şunlar:
-Kamera (görüntü net ve güzel gözükmesi) + gece kamerası
-Hız (sayfa ya da uygulama geçişlerinde hızlı olması.
Aklıma şu an bunlar geldi ek olarak şunu söyleyebilirim ful Android kullanıcı olarak IOS'a geçmem mantıklı mı geçersem ne gibi şeylerle karşılaşırım (hesap bilgileri şifreler fotoğraflar taşıma vs.) Bunlar var bir de iPhone 13 eski telefon olarak mı geçiyor S23 ne de olsa 1 2 sene daha sonra çıktı diye biliyorum sürüm güncellemesi ya da yavaşlama, donma yapar mı?
* Ek olarak bunlar yerine şu alınabilir dediğiniz bir telefon var mı?
Bütçe 25-30k arası.
Yurt dışı düşündüm ama bu 8-4 ay mevzusu yüzünden vazgeçtim sizce mantıklı mı yurt dışı almak yoksa saçmalık mı (IMEI kaydı 43K iken)?

Rapor

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Kademoğlu
Iphone 12 kullanıyorum s20+ dan geçtim kuzenim sağolsun s20+ ın ekran gitmişti yenisini alacak param yoktu iphone 12 nin çok daha soft geçişleri var çok daha hızlı geldi bana 12 böyleyse 13 daha iyidir muhtemelen 12 nin kamerası tatmin edici ama 5x zoom u var 13 ü bilmiyorum ama 12 nin kamerası oldukça iyiydi hız konusunda sorun yaşayacağını sanmıyorum 13 de veriler konusunda güvenliği için bir şey diyemem ama telefoncular aktarım yapabiliyorlar

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Tuna
Merhaba, iPhone 13 ve S23 arasında çok kaldım şu an aktif olarak Redmi Note 11 kullanıcısıyım benim için öncelikli şeyler şunlar:
Aklıma şu an bunlar geldi ek olarak şunu söyleyebilirim ful Android kullanıcı olarak IOS'a geçmem mantıklı mı geçersem ne gibi şeylerle karşılaşırım (hesap bilgileri şifreler fotoğraflar taşıma vs.) Bunlar var bir de iPhone 13 eski telefon olarak mı geçiyor S23 ne de olsa 1 2 sene daha sonra çıktı diye biliyorum sürüm güncellemesi ya da yavaşlama, donma yapar mı?
Bütçe 25-30k arası.
Yurt dışı düşündüm ama bu 8-4 ay mevzusu yüzünden vazgeçtim sizce mantıklı mı yurt dışı almak yoksa saçmalık mı (IMEI kaydı 43K iken)?

Rapor
13 al bak rahatina yok ister 500megapiksel olsun iphone kamerasi baska (bendede note 11 pro var)

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
A
Hız konusunda s23 daha iyi kamera konusunda da daha iyidir öncelikli özelliklerin bunlarsa s23 alman daha mantıklı bence diğer sorunun cevabını bilmiyorum ama yurt dışı olayına hiç bulaşma. Bu arada 1-2k üstüne koyup s24 al direkt hem daha yeni daha iyi cihaz hem de 6 yıl güncelleme garantisi vardı.

(Ben de s24 kullanıyorum bu arada belirteyim)

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Bütçe 25-30k arası.

Rapor
Kamerada her zaman iPhone sosyal medya desteğinden dolayı, hız olarakta uzun vadede iPhone daha uzun ömürlü olacaktır. İşletim sistemi farkından dolayı. Yavaşlama donma gibi sorunlar olmaz onda rahat olabilirsin. Yurtdışı cihazlardan uzak dur, androidden ilk geçiş ise birkaç saat sürer sonrasında da başka derdin tasan olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mert kahveci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hız konusunda s23 daha iyi kamera konusunda da daha iyidir öncelikli özelliklerin bunlarsa s23 alman daha mantıklı bence diğer sorunun cevabını bilmiyorum ama yurt dışı olayına hiç bulaşma. Bu arada 1-2k üstüne koyup s24 al direkt hem daha yeni daha iyi cihaz hem de 6 yıl güncelleme garantisi vardı.

(Ben de s24 kullanıyorum bu arada belirteyim)
mantıklı olabilir ama hiç iphone kullanmadım o yüzden böyle içimde hep bi iphone olsun isteği var birde şu kafama çok takılıyor 60hz olayı benim telefon 90 hz kadar çıkıyor ama ben şahsen bi fark göremedim 60 ve 90 arasında s23 120hz bu kafama takılan 1. soru
2. ise güncelleme şuan iphone 16 çıktı bu senede 17 çıkar hani 1 2 sene sonra güncelleme yapılmazsa diye bi korkum var onu kafaya çok taktım bunları cevaplarsanız net karar vermiş olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kamerada her zaman iPhone sosyal medya desteğinden dolayı, hız olarakta uzun vadede iPhone daha uzun ömürlü olacaktır. İşletim sistemi farkından dolayı. Yavaşlama donma gibi sorunlar olmaz onda rahat olabilirsin. Yurtdışı cihazlardan uzak dur, androidden ilk geçiş ise birkaç saat sürer sonrasında da başka derdin tasan olmaz.
güncelleme almazsa diye içimde bi şey var sıkıntı o birde şu 60hz olayı...

mesela bana sebep sunabilirmisin ? 60hz olması beni biraz uzaklaştırdı

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Kaç sene kullanmayı düşünüyorsunuz uzun süre güncelleme alacaktır iPhone 13, zaten piyasaya uzun güncelleme desteği denen şeyi getiren marka Apple bu yüzden rahat olabilirsiniz. 60hz işi de birkaç gün sonra alışılan ve sırıtmayan bir şey. İlk başta kasıyor gibi gelse de alışılıyor. Şahsen android ya da apple'ın başka modellerini kullandığımda şarjı uzun süre gitsin diye 60hzye alıyorum tabii kişiden kişiye göre değişir

crabman

80+ Bronze
s23
120hz çok farkediyor. iphone 13 12 megapixel kameraya sahip. sosyal medyada yüksek kaliteli yükleyebilse nolur? hayatınız sosyal medyamı? S23 daha yeni bir telefon. kamerasıda iphone 13 den kat ve kat daha iyi. S23 tercih etmeniz daha iyi olacaktır.

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
A
mantıklı olabilir ama hiç iphone kullanmadım o yüzden böyle içimde hep bi iphone olsun isteği var birde şu kafama çok takılıyor 60hz olayı benim telefon 90 hz kadar çıkıyor ama ben şahsen bi fark göremedim 60 ve 90 arasında s23 120hz bu kafama takılan 1. soru
2. ise güncelleme şuan iphone 16 çıktı bu senede 17 çıkar hani 1 2 sene sonra güncelleme yapılmazsa diye bi korkum var onu kafaya çok taktım bunları cevaplarsanız net karar vermiş olurum

60-120 çok fark ediyor da bence bir mağazaya git iki telefonu da bir incele güzelce ve evet 13ün desteği 2027 de kesilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mert kahveci
Kaç sene kullanmayı düşünüyorsunuz uzun süre güncelleme alacaktır iPhone 13, zaten piyasaya uzun güncelleme desteği denen şeyi getiren marka Apple bu yüzden rahat olabilirsiniz. 60hz işi de birkaç gün sonra alışılan ve sırıtmayan bir şey. İlk başta kasıyor gibi gelse de alışılıyor. Şahsen android ya da apple'ın başka modellerini kullandığımda şarjı uzun süre gitsin diye 60hzye alıyorum tabii kişiden kişiye göre değişir
aslında benim fazla işim yok 60hz miş 120 fln ama bu takılma olurmu diye çok düşünüyorum birde 128 gb 33k iken 256 gb 44k arada 10 bin tl lik bir fark var bunu anlamadım

Top Bottom