Neler Yeni

İPHONE 13 mü yoksa S23 mü ?

aslında benim fazla işim yok 60hz miş 120 fln ama bu takılma olurmu diye çok düşünüyorum birde 128 gb 33k iken 256 gb 44k arada 10 bin tl lik bir fark var bunu anlamadım
çok video çekiyorsanız 128 sıkıntı yapabilir. Apple ürünlerinde genellikle fiyat farkı çok oluyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mert kahveci
bu arada max bütçem 30k oda zorlayarak olucak hani şu telefon daha iyi yada o fiyata şu alınır dediğiniz telefon varmı

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
En iyi seçenek S24 FE, paran da elinde kalmış olur. iPhone alınacaksa bana göre 15'in altı ucuz olmadığı sürece artık alınmamalı.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
aslında benim fazla işim yok 60hz miş 120 fln ama bu takılma olurmu diye çok düşünüyorum birde 128 gb 33k iken 256 gb 44k arada 10 bin tl lik bir fark var bunu anlamadım
takılma sorunu olmaz o konuyu düşünmeyin 60hz mevzusunu da takmıyorsanız önemli değil 256 ve 128 arasındaki fiyat farkının sebebi cihazın stok durumundan dolayı normalde öyle bir fark olmaz. Telefonu ne için kullanacağınıza göre 128gb'ın yeterliliği değişir

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mert kahveci
çok video çekiyorsanız 128 sıkıntı yapabilir. Apple ürünlerinde genellikle fiyat farkı çok oluyor zaten.
şeyi düşündüm hocam 128 gb alıp sonra depolama almak ne kadar mantıklı orasını bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç sene kullanmayı düşünüyorsunuz uzun süre güncelleme alacaktır iPhone 13, zaten piyasaya uzun güncelleme desteği denen şeyi getiren marka Apple bu yüzden rahat olabilirsiniz. 60hz işi de birkaç gün sonra alışılan ve sırıtmayan bir şey. İlk başta kasıyor gibi gelse de alışılıyor. Şahsen android ya da apple'ın başka modellerini kullandığımda şarjı uzun süre gitsin diye 60hzye alıyorum tabii kişiden kişiye göre değişir
ya minimum beni 4 yıl götürsün kafi bana

crabman

80+ Bronze
şeyi düşündüm hocam 128 gb alıp sonra depolama almak ne kadar mantıklı orasını bilemedim

bütçe en fazla 30 ise s23 falan iptal zaten.
s24fe alın. başka bir arkadaşta yazmış benim hiç aklıma gelmedi, iyi düşünmüş. S24fe en iyi seçenek şu an.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mert kahveci
takılma sorunu olmaz o konuyu düşünmeyin 60hz mevzusunu da takmıyorsanız önemli değil 256 ve 128 arasındaki fiyat farkının sebebi cihazın stok durumundan dolayı normalde öyle bir fark olmaz. Telefonu ne için kullanacağınıza göre 128gb'ın yeterliliği değişir
ya fotoğraf çekmeyi seven birisiyim ayrıyetten oyunda seviyorum ama 128 ve 256 arasında ciddi bi fark var 10bin tl yakın bi fark yani o kadar para verebilcek gücüm yok ama değermi orasını bilmiyorum fikirlerini bekliyorum

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era

3 yılı var ama 4 konusunda net konuşamam ancak s23 alsanızda 4 yıl götürmez bunu unutmayın. Icloud alacaksanız depolama servisi olarak o mantıklı şahsen ben kullanıyorum güzel çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mert kahveci
bütçe en fazla 30 ise s23 falan iptal zaten.
s24fe alın. başka bir arkadaşta yazmış benim hiç aklıma gelmedi, iyi düşünmüş. S24fe en iyi seçenek şu an.
normal s24 den farkı ne hocam? düşük modelimi oluyor fe yoksa yüksekmi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
ya fotoğraf çekmeyi seven birisiyim ayrıyetten oyunda seviyorum ama 128 ve 256 arasında ciddi bi fark var 10bin tl yakın bi fark yani o kadar para verebilcek gücüm yok ama değermi orasını bilmiyorum fikirlerini bekliyorum
10k overpayi bende vermem fotoğrafçı olsamda aylık 20-30tlye icloud alıp hallederim ya da taşınabilir disk alırım çok profesyonel çalışacaksam ama icloud genelde yeterli olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mert kahveci
3 yılı var ama 4 konusunda net konuşamam ancak s23 alsanızda 4 yıl götürmez bunu unutmayın. Icloud alacaksanız depolama servisi olarak o mantıklı şahsen ben kullanıyorum güzel çalışıyor
ben google drive aldım 500gb ama fotoğraflarım galeride gözükmüyor bu bendemi var sadece yoksa herkeste olan birşeymi onu çözemedim (yedekleme açık)

crabman

80+ Bronze
normal s24 den farkı ne hocam? düşük modelimi oluyor fe yoksa yüksekmi
fe bütçe dostu bir tık düşük modeli. ama özellikleri gerçekten iyi.

ben google drive aldım 500gb ama fotoğraflarım galeride gözükmüyor bu bendemi var sadece yoksa herkeste olan birşeymi onu çözemedim (yedekleme açık)
google drive a kaydedilmez fotoğraflar. google fotoğraflar uygulamasına kaydedilir.

Top Bottom