Çatlı Reis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 924
Harbi bende öyle sanıyordum. Bu 1 hafta daha sürer gibi görünüyor.Benimde aynı şekilde güncellendi. Daha depodan yeni çıkmış tr ye geliyordur sanıyordum![]()
Harbi bende öyle sanıyordum. Bu 1 hafta daha sürer gibi görünüyor.Benimde aynı şekilde güncellendi. Daha depodan yeni çıkmış tr ye geliyordur sanıyordum![]()
Ulan para yok stok var alamıyorum katar pro ile bakışıyoruz iştegüncel olarak 2 farklı satıcıda da stok var siyah olanından. şansınızı deneyin
hocam 700-750 liraya şu anda daha iyi bir mouse alınamıyor sanırım. aileden olur bir yakınından olur borç iste al bence. geri ödeyemem dersen mouse u alır satarsın. cebine para bile kalırUlan para yok stok var alamıyorum katar pro ile bakışıyoruz işte
Denerim herhalde bugün yada yarın stok gelir kalkarsada yapacak bişey yokhocam 700-750 liraya şu anda daha iyi bir mouse alınamıyor sanırım. aileden olur bir yakınından olur borç iste al bence. geri ödeyemem dersen mouse u alır satarsın. cebine para bile kalır
biraz daha gider bu stoklar muhtemelen. neredeyse her gün parça parça stok ekleniyor.Denerim herhalde bugün yada yarın stok gelir kalkarsada yapacak bişey yok
Pro indirimi yapılamıyor şuan maalesef, kırk takla attım olmuyor yanihocam 700-750 liraya şu anda daha iyi bir mouse alınamıyor sanırım. aileden olur bir yakınından olur borç iste al bence. geri ödeyemem dersen mouse u alır satarsın. cebine para bile kalır
hocam o olayın aslı astarı nedir ya ben hıc ınanmıyordum kredı ısıne nasıl gerceklesıyorKredi etkinliği çok iyi ya 670 liraya istediğimi alabiliyorum hep
İlk başta 1600 lira alışveriş yapıyorsun 1000tl kredi veriyor onda sonra onu kullaniyorsun hep etkinlik sayfasindahocam o olayın aslı astarı nedir ya ben hıc ınanmıyordum kredı ısıne nasıl gerceklesıyor
2.- 1600 TLlik alışverişinde, 1000 TL krediyi kullanınca gene mi 1000 TL kredi veriyorAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk başta 1600 lira alışveriş yapıyorsun 1000tl kredi veriyor onda sonra onu kullaniyorsun hep etkinlik sayfasinda
hayır hocam 1600tl veriyor yine 1000tl veriyor o şekilde 600e getiriyor siparişleri2.- 1600 TLlik alışverişinde, 1000 TL krediyi kullanınca gene mi 1000 TL kredi veriyor
Etkinlik sayfasına nasıl ilerleyeceğiz, appten mi yapmamız lazım