Neler Yeni

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

güncel olarak 2 farklı satıcıda da stok var siyah olanından. şansınızı deneyin

Ulan para yok stok var alamıyorum katar pro ile bakışıyoruz işte
hocam 700-750 liraya şu anda daha iyi bir mouse alınamıyor sanırım. aileden olur bir yakınından olur borç iste al bence. geri ödeyemem dersen mouse u alır satarsın. cebine para bile kalır

hocam 700-750 liraya şu anda daha iyi bir mouse alınamıyor sanırım. aileden olur bir yakınından olur borç iste al bence. geri ödeyemem dersen mouse u alır satarsın. cebine para bile kalır
Denerim herhalde bugün yada yarın stok gelir kalkarsada yapacak bişey yok

Pro indirimi yapılamıyor şuan maalesef, kırk takla attım olmuyor yani

Screenshot_2025-01-31-15-08-11-859_com.einnovation.temu.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam o olayın aslı astarı nedir ya ben hıc ınanmıyordum kredı ısıne nasıl gerceklesıyor
İlk başta 1600 lira alışveriş yapıyorsun 1000tl kredi veriyor onda sonra onu kullaniyorsun hep etkinlik sayfasinda

pro yok ya p dustude pro ıstıyom ben

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk başta 1600 lira alışveriş yapıyorsun 1000tl kredi veriyor onda sonra onu kullaniyorsun hep etkinlik sayfasinda
2.- 1600 TLlik alışverişinde, 1000 TL krediyi kullanınca gene mi 1000 TL kredi veriyor :D:D

Etkinlik sayfasına nasıl ilerleyeceğiz, appten mi yapmamız lazım

2.- 1600 TLlik alışverişinde, 1000 TL krediyi kullanınca gene mi 1000 TL kredi veriyor :D:D

Etkinlik sayfasına nasıl ilerleyeceğiz, appten mi yapmamız lazım
hayır hocam 1600tl veriyor yine 1000tl veriyor o şekilde 600e getiriyor siparişleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,793
Üyeler
173,553
Son üye
Barobuki
Geri