Neler Yeni

Game of Thrones kitap serisi tam olarak bitti mi?

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Shoto Todoroki
Kitap serisi 5. sezona kadar mı çıkmış en son. Öyle bir şey duydum. Yoksa kitapta da final verildi mi? Yani ejderhaların dansı kısım 2 çıkmış en son galiba. Tam olarak nereye denk geliyor bu kitap?

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Yağız
Kitap serisi 5. sezona kadar mı çıkmış en son. Öyle bir şey duydum. Yoksa kitapta da final verildi mi? Yani ejderhaların dansı kısım 2 çıkmış en son galiba. Tam olarak nereye denk geliyor bu kitap?
Daenerys i kuşatıyorlar ya hocam dotraklar tam o kısımda şuan

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Shoto Todoroki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Yağız
baya gerideymiş hocam o kadar yıl boyunca nasıl bitmemiş kitap
George Martin üşendiğini falan söylüyordu galiba tüm hikaye farklı olabilir iyi yanı o da umarım tamamlanır seri ya bende okumak istiyorum da bu yüzden almadım daha kitapları

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Shoto Todoroki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
George Martin üşendiğini falan söylüyordu galiba tüm hikaye farklı olabilir iyi yanı o da umarım tamamlanır seri ya bende okumak istiyorum da bu yüzden almadım daha kitapları
hocam ejderhaların dansı 1 ve 2 toplamda 1 sezonu anlatıyor dimi? öyle anladım ben o zaman 3 tane daha böyle 1 ve 2.kısım dan oluşan kitaplar çıkacak gibi.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Yağız
hocam ejderhaların dansı 1 ve 2 toplamda 1 sezonu anlatıyor dimi? öyle anladım ben o zaman 3 tane daha böyle 1 ve 2.kısım dan oluşan kitaplar çıkacak gibi.
Hocam kitapların konusunu tam hatırlayamıyorum şu anda ya internetten bakarsanız sizin için daha iyi olur ama bulamazsanız tekrardan bakarım bende

Top Bottom