Neler Yeni

Üst seviye estetik kasa toplama

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Deniz Bulut
Gerçekten Görüntünün YAKIŞIKLI olmasını istiyorsan şimdi sana sıralıyorum
Kasa Phanteks Nv9 Link
Fanlar Lianliden Şaşma Yeni seri olarak TL Wirelles öneriyorum bütçe çıkarsa TL LCD alabilirsin. Reverse modelleri de var. Bu kasa için yan panele ve alt tarafa reverse modelini alman lazım. 4+3 Reverse yan panel ve alt taraf için , 2+3 Egsoz ve Sıvı soğutucu için normal alman lazım totalde 12 fan.
Sıvı Soğutucu Ryujin III 360 Fanları argbsiz modeli al daha ucuz zaten değişeceksin Link
Psu olarak Link , Ekstra olarak görüntü için Lianli Strimer almanı tavsiye ederim anakart ve ekran kartı için. Kasanda çok hoş bir görüntü yaratıyor. 24 Pin anakart ve Ekran kartın kaç pin ise ona göre.
Ram olarak 4x16 Tavsiye ederim slotlar dolu olunca kasada daha hoş görünüyor. Seri olarak ise Corsair Dominator serisi en yakışıklı ürünlerden birisi.
Ve son olarak dikey ekran kartı tutucu alıyorsun sonra kasanın karşısına geçip izliyorsun.

Alsancak1

80+
Malzeme kalitesi falan zerre anlamam tamamen görünüş odaklı konuşuyorum.

Çok kötü bu kasa. Beyaz , köşesi oval gelen bir akvaryum veya ekranlı akvaryum en iyisi bence. Anakartlardan da msi zero gibi arkadan kablolananlardan olacak. En iyi kombinasyon bana göre. Herkesin zevki farklı tabii
Bu dediklerinizin linkini atabilir misiniz rica etsem ? Msi zero ve akvaryum kasayı yani.

asko56

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Onur Yücel
Bu dediklerinizin linkini atabilir misiniz rica etsem ? Msi zero ve akvaryum kasayı yani.
Kasa bu da beyazı stokta kalmamış :(
Msi dediğim de bu ama iyi bilenler yardımcı olur belki başka markaların da vardır ben bir bunu biliyorum bir de bu zero tarzı arkadan anakartlar her kasaya olmuyor özel kasaları var. Onlara falan bakmak gerek.
Ayrıca yeni kartlara olmuyormuş 5000 serisi kartlara , arkadaşın dediğine göre

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,341
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Murat
tamamen beyaz lian li ekosistem.
psu olarak beyaz tercih etmeni önermem siyah full modüler psu alıp kablolarını beyaz alırsın ya da rgb sleeve kablo al çok daha güzel durur

asko56

80+ Silver
Kasa bu da beyazı stokta kalmamış :(
Msi dediğim de bu ama iyi bilenler yardımcı olur belki başka markaların da vardır ben bir bunu biliyorum bir de bu zero tarzı arkadan anakartlar her kasaya olmuyor özel kasaları var. Onlara falan bakmak gerek
önerdiginiz kasa destegi yok sadece msı ürünlerinde bu destek mevcut

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,341
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Wirelles modelini değil eski seri TL LCD kullanıyorum . Şuan wirelles modeline geçmeye bütçem yok.
Windows'da Türkiye desteği yok o fanların windows'u yeniden kurup amerika seçmen gerekiyor yoksa program çalışmıyor. Yazılıma güncelleme gelmesi lazım yoksa dediğimi yapamdan ekrana bir şey ekleyemez.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Murat
sadece msi değil bu kasa da destekliyor

asko56

80+ Silver
sadece msi değil bu kasa da destekliyor
desteklemesi önemli degil önemli olan ürünü türkiyede bulup satın alabilmemiz ürün yoksa satın alınamıyorsa desteklese bize bir fayda saglamaz

Alsancak1

80+
Windows'da Türkiye desteği yok o fanların windows'u yeniden kurup amerika seçmen gerekiyor yoksa program çalışmıyor. Yazılıma güncelleme gelmesi lazım yoksa dediğimi yapamdan ekrana bir şey ekleyemez.
hangi fanların desteği yok hocam wireless olanların mı ? TL LCD normal olanlarını alacaktım ben.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Murat
desteklemesi önemli degil önemli olan ürünü türkiyede bulup satın alabilmemiz ürün yoksa satın alınamıyorsa desteklese bize bir fayda saglamaz
https://www.qp.com.tr/lian-li-o11-vision-compact-siyah-mid-tower-atx-bilgisayar-kasasi burada satıldı stok bitti
https://www.incehesap.com/lian-li-o11-vision-compact-beyaz-mid-tower-atx-kasa-fiyati-75942/ aynı şekilde stok bitti
https://www.jumbum.com.tr/O11VPX stokta sadece siyah var ama geç teslimatlı
daha birçok yerde satıldı ve stoklar bitti yakın zamanda tekrar stok gelecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,730
Üyeler
166,992
Son üye
ardaapeep
Top Bottom