Neler Yeni

Ailem üniversiteden benim hakkımda bilgi alabilir mi?

Perimeth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berat Olcay
Selamlar iyi forumlar. Ankara Medipol Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği hazırlık sınıfı öğrencisiyim. H
İlk senemde hazırlıkta kaldım 2. hazırlık yılımdayım. Ailem hazırlıkta kalmama bile tepkiliydi. Geçtiğimiz hafta hazırlığı atlamak için bir sınav vardı ancak ben okulu bırakma düşüncesinde olduğum için girmedim. Babam da bu hafta sınav ne durumda falan diye sordu ben de 2 gün önceydi diyince ortalık kaynadı. Rapor alır girerim vb. şeyler söyleyince de hallet onu dedi ama kendisi bugün üniversiteye gidip benim hakkımda bilgi alacakmış. Böyle bir şeyi ilk kez duyuyor olabilirsiniz evet babam böyle saçma biri. Benim derdim okul benim hakkımda babama bilgi verir mi? Lisede ya da ortaokulda değiliz okula gidip bilgi alma yetkisi var mı?

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Mahir Cengiz
Selamlar iyi forumlar. Ankara Medipol Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği hazırlık sınıfı öğrencisiyim. H
İlk senemde hazırlıkta kaldım 2. hazırlık yılımdayım. Ailem hazırlıkta kalmama bile tepkiliydi. Geçtiğimiz hafta hazırlığı atlamak için bir sınav vardı ancak ben okulu bırakma düşüncesinde olduğum için girmedim. Babam da bu hafta sınav ne durumda falan diye sordu ben de 2 gün önceydi diyince ortalık kaynadı. Rapor alır girerim vb. şeyler söyleyince de hallet onu dedi ama kendisi bugün üniversiteye gidip benim hakkımda bilgi alacakmış. Böyle bir şeyi ilk kez duyuyor olabilirsiniz evet babam böyle saçma biri. Benim derdim okul benim hakkımda babama bilgi verir mi? Lisede ya da ortaokulda değiliz okula gidip bilgi alma yetkisi var mı?
Normalde verilmez ama okula bizzat gidip bilgi almak isterse verilebilirler hocam öğrenci işlerinin insafına kalmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
Yuzarsef
Her türlü alırlar aradıkları zaman işte ben bu kişinin velisiyim diye girerler ve öğrenci işleri insan ise çok rahat bilgi verirler.

Perimeth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berat Olcay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tanıdığı varsa alıyor. Diğer türlü bimiyorum.
Tanıdığı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde verilmez ama okula bizzat gidip bilgi almak isterse verilebilirler hocam öğrenci işlerinin insafına kalmış.
Bu saçmalık değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her türlü alırlar aradıkları zaman işte ben bu kişinin velisiyim diye girerler ve öğrenci işleri insan ise çok rahat bilgi verirler.
Bu daha da büyük saçmalıkmiş

Nezha

80+ Bronze
Vakıf üniversitesi parayı ailen ödüyor bence gidip alabilir de alsa nolur sen zaten söylemişsin

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Gokhan
Merhaba,

Siz okulu bırakmak istediğinizi kendisine kabul ettirene kadar her sorumlu ebeveyn gibi ilgilenmek durumu takip etmek istemiş. Kısacası babanızın davranışı saçma değil. Ve evet parasını ödediği okuldan her türlü bilgiyi de alabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
Yuzarsef
Bu daha da büyük saçmalıkmiş
Adam yani baban oraya büyük para ödüyordur büyük ihtimalle. Kaldı ki adam evladı için endişe edip araştırıyor ve senin okumanı istiyor gayet normal hayırsız evlat değilsen gerçekleri anlatır geçersin bu kadar basit. İnşallah gerçekleri ailende öğrenir eğer öğrenmezler ve sen saklamaya devam edersen ileride başka şeylerde saklar ana babanın hayatını kaydırırsın. Kısaca durumu anlat bu kadar basit.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,643
İsim
Sarp Yılmaz
Saçma biri dediğin senin baban okulunun parasını ödüyor doğal olarak bilmek hakkıdır bu bir.
ikincisi evladısın geleceğin için endişeleniyor doğal olarak ilgilenip soruyor.

Top Bottom