Klavyelerden pek anlamıyorum ve çokça cin menşeli klavye görüyorum bütçeden yana sorun yok en fiyat performans ürünü olanını almak istiyorum para cebimde kalsa fena olmaz ve manyetik olayi varmış birde bunun belirgin bi faydasını gorurmuyuz tesekkurler
Klavyelerden pek anlamıyorum ve çokça cin menşeli klavye görüyorum bütçeden yana sorun yok en fiyat performans ürünü olanını almak istiyorum para cebimde kalsa fena olmaz ve manyetik olayi varmış birde bunun belirgin bi faydasını gorurmuyuz tesekkurler
Üstat bende 1 hafta önce senin gibi arayıştaydım, klavyeden anlayan bir arkadaş var @freygasm bu arkadaşın önerisiyle wobkey rainy 75 pro modelini tercih ettim linki bırakıyorum aşağı çok memnunum, ben mekanik switch tercih ettim, manyetik switch sabah akşam valo cs tarzı oyunlar oynuyorsan tercih edebilirsiniz birde mekanik klavyede k1 pro modelini de çok sevdim 2. Klavye alırsam bunu almayı düşünüyorum tasarım olarak güzel yan rgb aydınlatmalarıda çok güzel incelersin.
Üstat bende 1 hafta önce senin gibi arayıştaydım, klavyeden anlayan bir arkadaş var @freygasm bu arkadaşın önerisiyle wobkey rainy 75 pro modelini tercih ettim linki bırakıyorum aşağı çok memnunum, ben mekanik switch tercih ettim, manyetik switch sabah akşam valo cs tarzı oyunlar oynuyorsan tercih edebilirsiniz birde mekanik klavyede k1 pro modelini de çok sevdim 2. Klavye alırsam bunu almayı düşünüyorum tasarım olarak güzel yan rgb aydınlatmalarıda çok güzel incelersin.
Manyetik ürünlerde ses ve hissiyat mekaniklere göre çok aşağıda. Rainy75 ve monsgeek m1 çok çok güzel klavyeler. Hatta monsgeek şuan indirimde. Rainy kasa olarak çok daha süslü, monsgeekte knob(ses tekeri var)
https://www.gaming.gen.tr/urun/585301/akko-monsgeek-m1w-v3-sp-via-black-gradia-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ https://www.gaming.gen.tr/urun/613446/akko-m1-v5-sp-via-black-gradiant-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ IYZICO %20 CASHBACK ile alabileceğiniz en uygun fiyatta...
arkadaş biraz bilinmedik şeyler önermiş dünyanın lider klavye markası wootingdir en son çıkarttıgı klavye ise wooting 80he dir, bu klavyeyi testlerde geçen tek klavye ve wooting'in bu klavye bizimkinden iyi dediği klavye bu klavyedir. alüminyum kasasi manyetik switchleri falan her seyi top seviyedir.
verdiğin paranın karşılığını alırsın. 3klık olanda argb var m1v5te rgb var bunun gibi ince farklar falan var araştırmadım tam başlıktan görebildiğim kadarıyla söylüyorum.
senin soyledigin mad surekli baska markalarin urunlerini kopyalayan bir marka yarin bir gun marka piyasadan yok olunca suruculeri web tabanli oldugu icin klavyen kullanilmaz hale gelecek hic degmez..