- Bütçe
- 1500
Aklımda Ajazz Aj159 Pro var ve 1300tl civarında bir fiyata geliyor. Fiyatı max 1500tl olacak şekilde iş ve oyun için kullacağım bir mouse arıyorum. Her türlü alternatif önerisine açığım,teşekkürler şimdiden
Logitech g305 memnunum. Ajazz ı bende merak ediyorum bi ara onu da alıcam ama 4k mı 8k adaptörleri var onunla alınca bi anlamı oluyo bence. Almadan araştır iyice. Dertsiz başım olsun diyosan Logitech mükemmel. Beyaz rengi de sararma yapmıyoAklımda Ajazz Aj159 Pro var ve 1300tl civarında bir fiyata geliyor. Fiyatı max 1500tl olacak şekilde iş ve oyun için kullacağım bir mouse arıyorum. Her türlü alternatif önerisine açığım,teşekkürler şimdiden
Öncelikle önerin için teşekkürler daha önce değerlendirmemiştim kesinlikle bakıcam. Ajazz'a gelince söylediğim fiyatın içinde 8k adaptörü de dahil. Hemde farklı bağlantı seçenekleri olması ekstradan ilgimi çekiyor diyebilirim o yüzden ilk sıraya onu koymuştum.Logitech g305 memnunum. Ajazz ı bende merak ediyorum bi ara onu da alıcam ama 4k mı 8k adaptörleri var onunla alınca bi anlamı oluyo bence. Almadan araştır iyice. Dertsiz başım olsun diyosan Logitech mükemmel. Beyaz rengi de sararma yapmıyo
Forumdaki taktik nedir görmemiştim paylaşabilir misiniz?. Eğer o civara denk gelirse hiç durmaz bende veririm siparişi.Şimdi temu'dan Ajazz Aj159 Pro sipariş ettim forumdaki taktikle 750.00 tl civarına denk geldi
Taktiği anlamadım da 27 Euro sınırı var çoğu geçiyo o sınırı. Dikkat et bütçene uyuyo da gümrükte kalmaÖncelikle önerin için teşekkürler daha önce değerlendirmemiştim kesinlikle bakıcam. Ajazz'a gelince söylediğim fiyatın içinde 8k adaptörü de dahil. Hemde farklı bağlantı seçenekleri olması ekstradan ilgimi çekiyor diyebilirim o yüzden ilk sıraya onu koymuştum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumdaki taktik nedir görmemiştim paylaşabilir misiniz?. Eğer o civara denk gelirse hiç durmaz bende veririm siparişi.
Sınırı geçen ürünlerin sipariş edilmesini engelliyor Temu. Hatta sepete bile ekleyemiyorsunuz.Taktiği anlamadım da 27 Euro sınırı var çoğu geçiyo o sınırı. Dikkat et bütçene uyuyo da gümrükte kalma
900 tl olan ajazz mouse vergiyle 1500 civarına geliyo. 27 Euro 1003 tl geçiyo yaniSınırı geçen ürünlerin sipariş edilmesini engelliyor Temu. Hatta sepete bile ekleyemiyorsunuz.
Burada yazılan gibi.Öncelikle önerin için teşekkürler daha önce değerlendirmemiştim kesinlikle bakıcam. Ajazz'a gelince söylediğim fiyatın içinde 8k adaptörü de dahil. Hemde farklı bağlantı seçenekleri olması ekstradan ilgimi çekiyor diyebilirim o yüzden ilk sıraya onu koymuştum.
Forumdaki taktik nedir görmemiştim paylaşabilir misiniz?. Eğer o civara denk gelirse hiç durmaz bende veririm siparişi.
o nasıl oluyo reis8khz kullanmayacaksanız aj159 nl daha iyi bir tercih olur
uyguna getirmenin en iyi yolu 1k kredi iadesi kampanyasına katılmak 3 keredir geliyor müptelası oldum
Teşekkür ederim eğer bana da çıkarsa bu şekilde alacağım çünkü gerçekten ucuza geliyor cebimde para kalmasını yeğlerim tabikide. Öneri yapan tüm arkadaşlara da teşekkürler.Burada yazılan gibi.
Önce daha önce temudan alışveriş yapmadığım bir telefondan sepete ürünü ekledim.
Biraz bekledikten sonra instagram anasayfasında kaydırınca ürünün 100tl olduğu bir reklam çıkıyor.
O reklama tıkladıktan sonra 100 tl + veriglerle 727tl'ye sipariş verdim biraz önce.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/temu-aj159-pro-727-tl-vergi-dahil-alma-yolu.1062555/