Neler Yeni

3000 TL'ye kadar kasa-psu önerisi

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ali
Bildiğin bir bilgisayarcı ya götür yoksa o kart en fazla 6 ay dayanır
Hocam valla macunu nereye sürülüyor bilmiyorum babamın kendisininde hevesi olduğu için o kurdu bilgisayarı ve macun sürmeyi unuttu herhalde

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,527
İsim
Emre siyah
Hocam valla macunu nereye sürülüyor bilmiyorum babamın kendisininde hevesi olduğu için o kurdu bilgisayarı ve macun sürmeyi unuttu herhalde
ekran kartına macun kendiliğinden sürülü gelir zaten baban bu işlerden anlıyan biriyse tarif et bir kaç video izleyin yaparsınız

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
Normalde sürülü geliyor zaten ama zaman içinde kuruyor ekran kartının içini açman lazım videolarına bak yada bitane bilgisayarcı ya git

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ali
ekran kartına macun kendiliğinden sürülü gelir zaten baban bu işlerden anlıyan biriyse tarif et bir kaç video izleyin yaparsınız
Hocam kolaymış aslında bunu ben bile yaparım ama sorun şu ekran kartımı yenilemeye gerek var mı ? Sapphire kötü bir marka mı ? Zamanında tüm sistemi 13000 TL'ye almıştım param çöp olmuş gibi hissetmek istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde sürülü geliyor zaten ama zaman içinde kuruyor ekran kartının içini açman lazım videolarına bak yada bitane bilgisayarcı ya git
Hocam 2.5 yıldır değiştirilmiyor işlemciye sürekli bakım yaptık ama ondan haberimiz yoktu büyük ihtimal macun ve kasanın hava akışı kötü olması sebsbi ild bu kadar ısınıyor.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,527
İsim
Emre siyah
Hocam kolaymış aslında bunu ben bile yaparım ama sorun şu ekran kartımı yenilemeye gerek var mı ? Sapphire kötü bir marka mı ? Zamanında tüm sistemi 13000 TL'ye almıştım param çöp olmuş gibi hissetmek istemiyorum.
gerek yok kötü kart değil

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,527
İsim
Emre siyah

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
Hocam Sapphire kötü marka değil hangi ekrsn kartına 2 yıl macun sürmessrn böyle olur zaten

Onu nasıl anlayacağız sorun var mı yok mu ?
İçini açınca belli olur zaten hocam

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ali
Hocamlar benim kasaya 600 watt yetiyor bu arada fazlasına gerek yok. 600 w ve kasa daha iyi olur almışken iyi alayım bari 2500 kasa 1500 psu bütçem.

@Emir__8
@emreBeoa
Öneriniz yok mu ?

Son düzenleme:

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,527
İsim
Emre siyah
Hocamlar benim kasaya 600 watt yetiyor bu arada fazlasına gerek yok. 600 w ve kasa daha iyi olur almışken iyi alayım bari 2500 kasa 1500 psu bütçem.

@Emir__8
@emreBeoa
Öneriniz yok mu ?
kasaya daha fazla bütçe ayırmanın bir mantığı yok attıklarımı al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,071
Üyeler
167,050