Neler Yeni

350 Tl'ye Kadar Kasa Önerisi

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
https://www.gametechpc.com/
Benim tavsiyem Gametech Colder mesh olur. Kendim kullanıyorum önü full mesh rainbow fanlar 4 adet kasa içi hava sirkülasyonu iyi
kablolama için yeterli alan var toz flitresi var hem psu hem üstte ön tarafta yok keşke olsaydı :)

Kendi sitesinden sipariş verebilirsiniz zira ben ordan aldım sıkıntısız bir şekilde gönderdiler.

GameBooster GB-L06B kendimde kullanıyorum hava akışı gayet iyi. Stres testinde stok soğutucu ile max 66 dreceyi gördüm.
Teşekkür ederim öneriniz için hocam :)
Gamebooster GB L06B RGB Kasa
Teşekkürler tavsiyeniz için hocam :)
3600 zaten ısınan bir işlemci. Oyunlarda evet 75 derece 70 derece civarı ama render yaparken 95 derece olabiliyor.
Öyle ama kasam hem çok eski hem dün fanın biri elimde kaldı hocam,bahane oldu :)
youtubede incelemelerde hiç kötü yorum görmedim ama olabilir sonuçta kasaya sahip değilim yinede bak derim
Bilemiyorum hocam şüpheye düştüm vallahi
Hocam gamepower powerboost yada gamepower gibi markalari almanı önermem yoksa 1 ay sonra bu foruma kasa hakkında işlemcim çok ısınıyor ekran kartım alev atıyor diye konu açarsınız zalman hem malzeme kalitesi olarak iyi hemde hava akışı olarak.
Aynı fikirde olduğum yanlış değildir hocam ama bütçem kısıtlı
Sağolun hocam bakıyorum
Hocam bizim fırın 95 derceye zor çıkıyor normalmi şimdi bu.
Stres testinde zaten hocam,bir diğer sebebi de dün 12mm fanın biri elimde kaldı,anakartta statiği boşaldı topraklama ile attım o derece :D
Bit pazarından al
-.-
3600 içindeki soğutucu kötü bir soğutucu. Donanım arşivinin hakkında bir videosu bulunmakta.
İzledim hocam sağolun öneri için
Öneri için teşekkürler hocam incelemelerine bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.gametechpc.com/
Benim tavsiyem Gametech Colder mesh olur. Kendim kullanıyorum önü full mesh rainbow fanlar 4 adet kasa içi hava sirkülasyonu iyi
kablolama için yeterli alan var toz flitresi var hem psu hem üstte ön tarafta yok keşke olsaydı :)

Kendi sitesinden sipariş verebilirsiniz zira ben ordan aldım sıkıntısız bir şekilde gönderdiler.
Öneri için teşekkürler hocam değerlendireceğim,çok fazla öneri var :)

Top Bottom