Neler Yeni

Yardım Arctis nova 7 ve Arctis Nova 7P arasindaki fark

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer Faruk Tay

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Nuri
aralarında özellik olarak bir farkları yok
7P Playstation için blutooth chipi koyuyorlar
Playstation'nız var ise 7p alın pc için kullanacaksanız hangisini aldığınız fark etmez

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
Fark olarak Nova 7 modelinde ChatMix özelliği kulaklık üzerinden ayarlanabilirken Nova 7P modelinde tekelek ile SideTone özelliği ayarlanabiliyor. PC üzerinde SideTone özelliğini ayarlayabiliyor muyuz bilmiyorum.

Heineken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Hakan Köksal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fark olarak Nova 7 modelinde ChatMix özelliği kulaklık üzerinden ayarlanabilirken Nova 7P modelinde tekelek ile SideTone özelliği ayarlanabiliyor. PC üzerinde SideTone özelliğini ayarlayabiliyor muyuz bilmiyorum.
Ne ise yariyor chatmix ya da sidetone?

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
Ne ise yariyor chatmix ya da sidetone?
1. ChatMix:

• Oyun ve sohbet seslerini dengelemenizi sağlar.
  • Genellikle SteelSeries kulaklıklarda bulunur.
  • Oyun sesleri ile Discord gibi sohbet uygulamalarının seslerini karıştırabilir, ses seviyelerini tercihinize göre ayarlayabilirsiniz.
  • Örnek: FPS oynarken oyunun seslerini yüksek, takım arkadaşlarınızın sesini daha düşük yapmak isterseniz kullanışlıdır.
2. Sidetone:

• Kendi sesinizi kulaklıktan duymanızı sağlar.
  • Mikrofonunuzun ne kadar ses aldığını ve karşı tarafa nasıl gittiğini anlamanıza yardımcı olur.
  • Özellikle kapalı kulaklık (over-ear) kullananlar için faydalıdır, çünkü kulaklık dış sesleri kestiği için kendi sesinizi duymanızı zorlaştırabilir.
  • Örnek: Online toplantılarda veya oyunlarda çok bağırıp bağırmadığınızı kontrol etmek için kullanabilirsiniz.

Top Bottom