Neler Yeni

Asus Rog Strix Gtx 1080 Fanı Kırıldı Ne Yapmalıyım?

RainFlooW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Nadir Efe Ertürk
Yurtiçi kargo sağolsun sapasağlam kartın fanlarını 3 yaprak kırık bir şekilde elime ulaştırdı. Kartı çok ucuza aldığım için ve temizlik sebebiyle bile içi açılmadığından geri iade etmeyeceğim. Herneyse ilk fanın 1 yaprağı ve 3. fanın 2 tane yan yana olan yaprakları kırılmış bunları ne yapmalıyım kartın fanları çok pahalı o yüzden bir süre yenisini alamayacağım.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,325
İsim
Furkan Görür

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,325
İsim
Furkan Görür

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batu
Yurtiçi kargo sağolsun sapasağlam kartın fanlarını 3 yaprak kırık bir şekilde elime ulaştırdı. Kartı çok ucuza aldığım için ve temizlik sebebiyle bile içi açılmadığından geri iade etmeyeceğim. Herneyse ilk fanın 1 yaprağı ve 3. fanın 2 tane yan yana olan yaprakları kırılmış bunları ne yapmalıyım kartın fanları çok pahalı o yüzden bir süre yenisini alamayacağım.
knk ben tandığa götürdüm çok iyi yapıştırdı yapıştırabilicek gibiyse tabi ilk aldığım gibi şuan

RainFlooW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Nadir Efe Ertürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kapıda aldıgında acıp bakacatın tutanak tuturcaktın
Kartı fazla ucuza aldım ve kart daha hiç açılmamış, oksitlenmesi yok bende iade ederdim ama o paraya böylesini bidaha bulamam muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk ben tandığa götürdüm çok iyi yapıştırdı yapıştırabilicek gibiyse tabi ilk aldığım gibi şuan
ne kadar bi süerdir kullanıyosun

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batu
Kartı fazla ucuza aldım ve kart daha hiç açılmamış, oksitlenmesi yok bende iade ederdim ama o paraya böylesini bidaha bulamam muhtemelen

knk baya oldu tık yok hala ilk günkü gibi

el becerin varsa yada el becerisi olan biri varsa denenebilir

1905

80+ Silver
Yani kendine güveniyorsan kendin yapıştırabilirsin veya olduğu gibi kullanılıyorsa öyle kalsın bi süre. Fazla ısınırsa 2.el falan fan bakarsın en uygun zamanda. Ben olsam bi yapıştırmayı denerdim

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
yo
Dostum şu anda fan alabilecek maddiyata sahip değilim
Sıcak silikon ile ince bir yüzey olucak şekilde yapıştırabilirsin biraz el becerisi gerektiriyor karta damlatmaman gerek.
Ne kadara aldınız?

RainFlooW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Nadir Efe Ertürk
Sıcak silikon ile ince bir yüzey olucak şekilde yapıştırabilirsin biraz el becerisi gerektiriyor karta damlatmaman gerek.
Ne kadara aldınız?
eski ekran kartımda sıcak silikon ile denemiştim fakat çok sağlam olmuyor o yüzden riske atamam. Kartı parazlık ile 4000Tl'ye aldım

Top Bottom