benimki daha çindeki gümrüğe bile giremedi :/
benimki daha çindeki gümrüğe bile giremedi :/
Benimkiler de giremedi Tatil sonrası yoğunluk var herhaldebenimki daha çindeki gümrüğe bile giremedi :/
daha sonra tekrar dene ,tammen farklı cihazdan. Kampanyanın sınırı olabiliyor belli bir süre içinÖyle yapıyorum indiriyorum sonra diyor sepet için hesap açın açınca fiyatı 900tl ye çıkıyor geri
Bende de aynısı oluyor 3 cihazdan denedim mobil veri ile çözüm olmadı alamayacağız anlaşılanÖyle yapıyorum indiriyorum sonra diyor sepet için hesap açın açınca fiyatı 900tl ye çıkıyor geri
Valla ya neyse artık ikinci elden uyguna almaya çalışırımBende de aynısı oluyor 3 cihazdan denedim mobil veri ile çözüm olmadı alamayacağız anlaşılan
Dene dene cihaz kalmadı hocam PC dende olmuyor herlardedaha sonra tekrar dene ,tammen farklı cihazdan. Kampanyanın sınırı olabiliyor belli bir süre için
Bene ikinci ele bakmaya başladım 1500 altına alırım yoksa gider logitech ya da rezer vb. 3/4 bin verip alacağımValla ya neyse artık ikinci elden uyguna almaya çalışırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dene dene cihaz kalmadı hocam PC dende olmuyor herlarde
Benimde öyleSadece ben de mi güncellenmiyo kargo takibi? benimle aynı durumda olan var mı?
benim zaten mouse varda yedek dursun diye alıcaktım. şuan ben 1.5k ustune veya yakınına kesinlikle almam zaten. vergi dahil 1600tl ye geliyor sıfırı.Bene ikinci ele bakmaya başladım 1500 altına alırım yoksa gider logitech ya da rezer vb. 3/4 bin verip alacağım
Ayni gün sipariş vermişiz bende şuan kalkış için havaalanininda başkanSadece ben de mi güncellenmiyo kargo takibi? benimle aynı durumda olan var mı?