Neler Yeni

🔥İndirim Darmoshark M3 4K Kablosuz Oyuncu Mouse 2.560TL

TRizzo19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
İsmail ŞAHİN
Viper V3 Pro kullan eder dersin
Kullandım 1 hafta sonra iade ettim amazona. Dostum faceit 2500 eloyum kullanmadığım mouse yoktur piyasada. Darmoshark ın geri kalır bir yanı yok. Ha malzeme kalitesi bir tık razer ve zowie ye göre kötü ama kaldırıpta duvara atmadığın takdirde sorun olmaz.

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Nasıl mouse bilmiyorum ama fiyatı altı ayın en ucuzu
abi kullanmadığınız veyahut hakkında bilginiz olmayan eşyalar, ekipmanlar veyahut şeyler hakkında başlık açmak kusura bakmayın ama mantıklı gelmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih bülbül
Kanka kullanmadığın mouse yokya ondan soruyorum sana göre en iyi mouse ney f/p olarak bakılırsa ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Rows official
daha önce bu mouseu bu satıcı da görmüştüm 3800 den satıyor bu mouse bu satıcıda yaklasık 6 7 aydır var yanı elındekı ürünler eski yanlış bilgi vermek istemiyorum ama BENİM BİLDİĞİM kadarıyla bu mouse un üretimi durdu yanı satılan mouse 6 7 ay veya daha fazladır satıcının elınde. BEN KÖTÜLEME YAPMIYORUM SADECE BİLDİĞİMİ AKTARMAK İSTEDİM

~helloworld

80+ Bronze
Kullandım. Başta çok güzeldi, tek sorun yazılımın saçmalığıydı. Sonra sol click, double click atmaya başladı. Debounce falan kesmedi. Tavsiye etmem.
3 ayda orta click pert

frqn

80+
Kullandım 1 hafta sonra iade ettim amazona. Dostum faceit 2500 eloyum kullanmadığım mouse yoktur piyasada. Darmoshark ın geri kalır bir yanı yok. Ha malzeme kalitesi bir tık razer ve zowie ye göre kötü ama kaldırıpta duvara atmadığın takdirde sorun olmaz.
Hocam aktif olarak ne kullanıyorsun merak ettim, bende birçok ürün denedim ama şu hitscan da kaldım bir süredir, lamzu maya x büyük gelmişti viper v3 te büyük olur diye denemedim bile

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Akrabalık var mı?
images.jpg

pclok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
ahmed
900 küsür liraya 8k ajaz apex almıştım bunlar bu paralar ediyorsa apex modeli 3 4bin eder o zaman

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali arda
Eder eder darmoshark iyidir sen 5k lık mouseleri kullan asıl onlar o paralar etmez dersin
Malzeme kalitesi rezalet otesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl mouse bilmiyorum ama fiyatı altı ayın en ucuzu
Kesinlikle bu fiyat verilmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,228
Üyeler
168,416
Son üye