Çıkmadı bana, geçen de alacağım diyip kaçırdım.var var çöqqqq
Çıkmadı bana, geçen de alacağım diyip kaçırdım.var var çöqqqq
hala alabilirsinizÇıkmadı bana, geçen de alacağım diyip kaçırdım.
Seninki zor ozaman 1000tlye 40 kredi anca veriyor bizde 50 jeton istiyor 1000tl yetiyor bize 40 + 10 jetonhacı bu kredi şeysi bana da geldi fakat 119 jeton lazım. Sipariş verirsem %4 + 50 jeton veriyor. Siparişte mouse 1000tl olarak gözüküyor. Sepette vergiyle 1600 oluyor. %4 jeton verme olayını 1000tl üzerinden mi vericek yoksa 1600tl üzerinden mi? 1000 tl üzerinden veriyorsa dolmuyor o yüzden merak ettim
Hocam aynı tc ile alınca gümrükte takılmıyor my?hala alabilirsiniz
İşte merak ettiğim 1000tl ürün ama vergiyle 1600 oluyor, %4 hesaplamasını vergili fiyat üzerinden alıyorsa sıkıntı yokSeninki zor ozaman 1000tlye 40 kredi anca veriyor bizde 50 jeton istiyor 1000tl yetiyor bize 40 + 10 jeton
hayır hocam 1 ayda en fazla 5 kere siparis verme hakkınız varHocam aynı tc ile alınca gümrükte takılmıyor my?
Hocam ben dün sipariş ettimde siyahı. Beyaz olanını da sipariş etsem sıkınyı olurmu acaba gümrüktehayır hocam 1 ayda en fazla 5 kere siparis verme hakkınız var
hayır hocam olmaz bende aynı şekilde bi siyah bi beyaz siparis ettimHocam ben dün sipariş ettimde siyahı. Beyaz olanını da sipariş etsem sıkınyı olurmu acaba gümrükte
vergi hariç fiyat üzerinden verecek %4 sen tek siparişle şartı yerine getiremzsin.hacı bu kredi şeysi bana da geldi fakat 119 jeton lazım. Sipariş verirsem %4 + 50 jeton veriyor. Siparişte mouse 1000tl olarak gözüküyor. Sepette vergiyle 1600 oluyor. %4 jeton verme olayını 1000tl üzerinden mi vericek yoksa 1600tl üzerinden mi? 1000 tl üzerinden veriyorsa dolmuyor o yüzden merak ettim
Valla daha yeni geldi bizimki yakında gelır umarımagalar 5 şubattan beri havalimanına nakil halinde, bi sıkıntı yoktur di mi