Hahahaha çok mantıklıO kargoyu çıkış biriminden veya çıktığı otoyolda önünü keser alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana da atar misin ozel bilgiler haricini
yukardaki arkadaşın attığı ideal hocam chatgpt ninki de iş görür benimkini hukukçu arkadaşıma hazırlattım onu atmam büyük ihtimalleO kargoyu çıkış biriminden veya çıktığı otoyolda önünü keser alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana da atar misin ozel bilgiler haricini
Gelenler varsada ses etmiyorForumun klasik durumu ürününü alabilen 2 elin 5 parmağını geçmiyor .
THH'den sonuç çıkmayacak. Boşu boşuna vaktinizi harcamaya devam edin. Hiç mi vaktinizin kıymetini bilmiyorsunuz.beyler THH başvuranlar bi kendini belli edebilir mi? Durumlar ne merak ettim benimki 1 haftada savunma istendi. Hiç bu kadar hızlı olmamıştı. Acaba gelir mipek ihtimal vermiyorum ama %1 de olsa ihtimal ihtimaldir sizinkiler ne durumda merak ettim
Sen sipariş geçemeyen tayfadansın sanırım. Başvurmayanlara sormadım ayrıca başvuranlar diye betimledim. Sen dahil değilsin yani konuya.THH'den sonuç çıkmayacak. Boşu boşuna vaktinizi harcamaya devam edin. Hiç mi vaktinizin kıymetini bilmiyorsunuz.
4 1 i olmazsa sonuc cıkıyor dıyorlardı bence cıkar gıbıbeyler THH başvuranlar bi kendini belli edebilir mi? Durumlar ne merak ettim benimki 1 haftada savunma istendi. Hiç bu kadar hızlı olmamıştı. Acaba gelir mipek ihtimal vermiyorum ama %1 de olsa ihtimal ihtimaldir sizinkiler ne durumda merak ettim
Yani inşallah derim. Çıkmasa da çok üzülmem çok ümit ettiğim bir ürün değil. Bir de şehirden şehire tüketici hakem heyeti farkı oluyor hocam. Bizim buradakiler önceki 2 davamı reddettiler birinde %100 haklı olmama rağmen daha fazla uğraşmadım 6 ay gibi bir süre sürmüştü çünkü. Ama buna ek bir çaba sarfetmiyorum aklıma geldi baktım savunma istenmiş o kadar çok da ümitlenmiyorum dediğim gibi. Herkese gelmesini isterim.4 1 i olmazsa sonuc cıkıyor dıyorlardı bence cıkar gıbı