Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Iphone 13 128 GB 13500 TL

frqn

80+
bu arada telefon olması gereken fiyata düşmüş, thh 60 hz telefonu bu fiyatlara satmaya utanmıyormusun diye haklı bulur belki, denemek lazım :D

~helloworld

80+ Bronze
O kargoyu çıkış biriminden veya çıktığı otoyolda önünü keser alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da atar misin ozel bilgiler haricini
yukardaki arkadaşın attığı ideal hocam chatgpt ninki de iş görür benimkini hukukçu arkadaşıma hazırlattım onu atmam büyük ihtimalle

Aykut D.

80+ Gold
Forumun klasik durumu ürününü alabilen 2 elin 5 parmağını geçmiyor .

~helloworld

80+ Bronze
beyler THH başvuranlar bi kendini belli edebilir mi? Durumlar ne merak ettim benimki 1 haftada savunma istendi. Hiç bu kadar hızlı olmamıştı. Acaba gelir mi :D pek ihtimal vermiyorum ama %1 de olsa ihtimal ihtimaldir sizinkiler ne durumda merak ettim

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Ahmet
beyler THH başvuranlar bi kendini belli edebilir mi? Durumlar ne merak ettim benimki 1 haftada savunma istendi. Hiç bu kadar hızlı olmamıştı. Acaba gelir mi :D pek ihtimal vermiyorum ama %1 de olsa ihtimal ihtimaldir sizinkiler ne durumda merak ettim
THH'den sonuç çıkmayacak. Boşu boşuna vaktinizi harcamaya devam edin. Hiç mi vaktinizin kıymetini bilmiyorsunuz.

~helloworld

80+ Bronze
THH'den sonuç çıkmayacak. Boşu boşuna vaktinizi harcamaya devam edin. Hiç mi vaktinizin kıymetini bilmiyorsunuz.
Sen sipariş geçemeyen tayfadansın sanırım. Başvurmayanlara sormadım ayrıca başvuranlar diye betimledim. Sen dahil değilsin yani konuya.

Gurkanpiro

80+ Platinum
4 1 i olmazsa sonuc cıkıyor dıyorlardı bence cıkar gıbı

~helloworld

80+ Bronze
4 1 i olmazsa sonuc cıkıyor dıyorlardı bence cıkar gıbı
Yani inşallah derim. Çıkmasa da çok üzülmem çok ümit ettiğim bir ürün değil. Bir de şehirden şehire tüketici hakem heyeti farkı oluyor hocam. Bizim buradakiler önceki 2 davamı reddettiler birinde %100 haklı olmama rağmen daha fazla uğraşmadım 6 ay gibi bir süre sürmüştü çünkü. Ama buna ek bir çaba sarfetmiyorum aklıma geldi baktım savunma istenmiş o kadar çok da ümitlenmiyorum dediğim gibi. Herkese gelmesini isterim.

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Ahmet
Bekle. :)

Son düzenleme:
Top Bottom