Neler Yeni

Öneri AOC Q27G4XF vs ASUS VG27AQ3A

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
emircan özütemiz

Bu 3 üründen hangisi alınır taksitle alacağım için bu fiyatların üstüne çok çıkmak istemiyorum ama önereceğiniz daha iyi bir model varsa önerilerinize açığım pivot özelliği olmasını istiyorum o yüzden de aoc modeline daha çok sıcak bakıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Dilara

Bu 3 üründen hangisi alınır taksitle alacağım için bu fiyatların üstüne çok çıkmak istemiyorum ama önereceğiniz daha iyi bir model varsa önerilerinize açığım pivot özelliği olmasını istiyorum o yüzden de aoc modeline daha çok sıcak bakıyorum
Rez

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
emircan özütemiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Dilara

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
emircan özütemiz

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
emircan özütemiz
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mahmut Tuncer
rog xg27acs aldım kullanıyorum hocam memnunum
Hocam deneyimlerinizi yazar mısınız kısaca artı eksilerini yorumunuzu yapar mısınız? yaparsanız gerçekten çok memnun olurum çünkü bende almayı düşünüyorum ve düşünceleriniz benim için çok önemli. IPS glow ne durumda, ghosting var mı, bazıları monitörü kapatınca ses geliyor demiş yay sesi gibi sizde böyle bir problem var mı, ekrana mat demiş bazıları. Vaktinizi ayırıp yardımcı olursanız gerçekten çok büyük iyilik yapmış olursunuz bana. Şimdiden teşekkür ediyorum sizlere

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
emircan özütemiz
Hocam deneyimlerinizi yazar mısınız kısaca artı eksilerini yorumunuzu yapar mısınız? yaparsanız gerçekten çok memnun olurum çünkü bende almayı düşünüyorum ve düşünceleriniz benim için çok önemli. IPS glow ne durumda, ghosting var mı, bazıları monitörü kapatınca ses geliyor demiş yay sesi gibi sizde böyle bir problem var mı, ekrana mat demiş bazıları. Vaktinizi ayırıp yardımcı olursanız gerçekten çok büyük iyilik yapmış olursunuz bana. Şimdiden teşekkür ediyorum sizlere
hangi testleri yapmamı istiyorsanız detaylı yazarsanız yarın akşam yardımcı olmaya çalışırım hocam onun haricinde ses de yok onu bende gördüm ama kapatınca cızırtı gelmiyor mat da değil yani bilmiyorum baya canlı geldi bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mahmut Tuncer
hangi testleri yapmamı istiyorsanız detaylı yazarsanız yarın akşam yardımcı olmaya çalışırım hocam onun haricinde ses de yok onu bende gördüm ama kapatınca cızırtı gelmiyor mat da değil yani bilmiyorum baya canlı geldi bana
Çok teşekkür ediyorum. Sizi de çok yormak istemiyorum ama aklıma takılan bazı sorular var. Bunlara yanıt verebilirseniz gerçekten fazlasıyla yeter de artar bana.

1- Monitörü nereden aldınız?
2- Ölü piksel gibi bir sorunla karşılaştınız mı?
3- IPS Glow testi yaptınız mı? Yaptıysanız ne seviyede? Ciddi anlamda kötü bir IPS Glow var mı?
4- İnternette bazı kişiler monitörde görüntünün titrediğinden bahsetmiş, sizde böyle bir şey oldu mu?
5- Yine internette bazı kişiler monitörü kapattıktan sonra yay sesi veya bobin vızıltı sesi gibi cızırtı geldiğini iddia etmiş, sizde böyle bir sorun var mı?
6- Bazı kişiler mat ekran kaplamasının görüntüyü matlaştırdığı ve bulanıklaştırdığını iddia etmiş. Bu doğru mu? Görüntü net mi? Renkler ne durumda?
7- ASUS monitörlerde görüntünün biraz sarımtırak olduğu söyleniyor. Beyaz ekran açtığınızda görüntü sarımtırak gibi mi duruyor?
8- Yine olsa tekrar alır mıydınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,581
Üyeler
168,313
Son üye
0Zodiac12
Top Bottom