Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Silinebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
3 tane kargo yolladım arkadaş teşekkür ederim ilgilendiği için

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin
Hocam teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Hakan Arman
+1, 2 mesaj attım anlatın diye 1 kişi anlatmadı
Hocam böyle bir şey yok diyen kim? yapılması gerekenler zaten konuda uzun uzun mevcut harici başka bir şey yok. Siz anlatıldığı gibi formu doldurun şube almazsa şubeyi değil mng kargo genel numarasını arayın böyle böyle teslimat formu oluşturdum fakat şube teslim almıyor diye şikayet edin. En olmadı en son işlemde çıkan pdf dosyasını yazıcıdan çıkartın gönderilen kolinin üstüne bantlayın buyurun belgesi diye. Anlaşılan size uyuz bir çalışan denk gelmiş yok yere uğraştırıyor. MNG genel merkezi aradıktan sonra gerekirse ödemeyi banka kartından yapın ödenmiş kargoyu mecbur alacaktır. Gene de yok derse şubedeki eleman uyuzdur o na yapacak bişe yok THH ye Cimer'e kadar yolu var. Toplanıp dövemeyiz :D

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Klavye
Hocam böyle bir şey yok diyen kim? yapılması gerekenler zaten konuda uzun uzun mevcut harici başka bir şey yok. Siz anlatıldığı gibi formu doldurun şube almazsa şubeyi değil mng kargo genel numarasını arayın böyle böyle teslimat formu oluşturdum fakat şube teslim almıyor diye şikayet edin. Anlaşılan size uyuz bir çalışan denk gelmiş yok yere uğraştırıyor. MNG genel merkezi aradıktan sonra gerekirse ödemeyi banka kartından yapın ödenmiş kargoyu mecbur alacaktır.
Adama anlatıyorum bakın gönderen kişiler mevcut diyor kodu gircek yer yok :D Genel merkezi aradım yeni kod oluşturun dediler uğraşmadım hiç

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Hakan Arman
Adama anlatıyorum bakın gönderen kişiler mevcut diyor kodu gircek yer yok :D Genel merkezi aradım yeni kod oluşturun dediler uğraşmadım hiç
O zaman sorun kampanyada değil dediğim gibi çalışanda geçmiş olsun size böylesi denk gelmiş. Zaten kod girmesi gereken bir yer yok belgenin kendisi sistemde otomatik kayıt oluşturuyor evden de alsa direkt koliyi alıp gidiyor kapıda kod felan girmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
O zaman sorun kampanyada değil dediğim gibi çalışanda geçmiş olsun size böylesi denk gelmiş
konuyu okumamışsınız ki çalışan bilmiyor zaten bazılarıda bilse bile ilgilenmiyor burdaki konuyı dikkatli okursanız numarayı arayın iletişim geçin allah razı olsun ilgileniyor arkadaş

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,459
İsim
Mert Can Ergün
Mng kargo aktarma merkezinde kolinin içinde cam parçalanmış ona rağmen gönderiyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alp Yücel
1739873448903.png

Net Ağırlık: 10 kg
Arkadaşlar Adana'dan Kırıkkale'ye monitör göndermem gerek bilgileri bunlar kampanya bu şartlarda geçerli olur mu? Bilgisi olan biri olur mu?
@fromthe80s

Son düzenleme:

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Birol Olcaytürkan

Ekler

• Screenshot_20250218_213714_Chrome.jpg
    Screenshot_20250218_213714_Chrome.jpg