Kupon verdiyse bu indirimden yararlanmamışsınızdır. Bu indirim sizi websiteye gönderir ve orada fiyat "???,??" şeklinde görünür, üzerine tıklayınca da sizi uygulama indirmeye/direkt uygulamaya gönderir ve satın alım yaparsınız. Siz farklı bir kampanyaya denk geldiniz sanırım.Hocalarım daha önce sipariş eden var mı ben klavye almaya çalışırken 35 TL den 20 adet kupon verdi bu işte bir terslik var doğru mu
1086 parçalı lego savaş gemisi Hocam ben reklamlarda bunu gördüm, fiyatı biraz tuzlu olabilir ama yorumlarda parçalarının iyi olduğunu söylemişler ve gemi yerine küçük araçlar da yapabiliyorsunuz, imkanım olsa alıp oynamak isterdim.Konu çok iyi takipçisiyim. Yeni hesaplar dışında hali hazırda olan hesaplar için güzel fiyatlı alınacak şeyleri de eklerseniz sevinirim![]()
Hocam ?? Şeklinde gözüktü ben de yeni hesapla üye oldum sonra 780 di klavye 700 TL kupon yazıyordu al a tıkladim 35tl * 20 kupon verdiKupon verdiyse bu indirimden yararlanmamışsınızdır. Bu indirim sizi websiteye gönderir ve orada fiyat "???,??" şeklinde görünür, üzerine tıklayınca da sizi uygulama indirmeye/direkt uygulamaya gönderir ve satın alım yaparsınız. Siz farklı bir kampanyaya denk geldiniz sanırım.
hangisi bi link bırak hele, aj proyu aldık simdi klavye arıyoz%60 klavye sizce al sata alınır mı
aula var bendede kullanıyorum bunu al sat yapmak mantıklı mı "MageGee TS91 Mini 60% Oyun/Ofis Klavyesi, Tuş Kapağı Tipi Kablolu RGB Arka Aydınlatmalı Kompakt Bilgisayar Klavyesi Windows/Mac/Dizüstü İçin"hangisi bi link bırak hele, aj proyu aldık simdi klavye arıyoz
f75 bela klavyeymiş keşke o vakitler haberim olsa 2 tane cekerdim 550den satılmış ...
aj proyu ne kadara aldiniz ben 1300 aldim bilmeden ya hemde siyah 3 ay once falanhangisi bi link bırak hele, aj proyu aldık simdi klavye arıyoz
f75 bela klavyeymiş keşke o vakitler haberim olsa 2 tane cekerdim 550den satılmış ...
733 TL vergisiyle.aj proyu ne kadara aldiniz ben 1300 aldim bilmeden ya hemde siyah 3 ay once falan