Neler Yeni

2. el ekran kartı önerisi

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
msbsb
sahibinden param güvende ile alacağım max 3 bin bütçem var öneriniz nedir

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Bütçeni 500 arttırabilirsen GTX 1660 süper alabilirsin bunu buldum yorumda hala saatini ve 3500tl inebilirmis belkk biraz daha indirim yaptırırsan çok uyguna gelebilecek bı ekran kartı overclock için bile tasarlanmış ve 1660ti modelini fazla fps verebiliyor ama tabi 2. El almadan önce adamdan düzgün fotoğraflar işte ekran kartını denediği bi video çeksin sorun var mı çalışıyor mu bunun gibi videolar istemeyi unutma 2. Ekran kartı alırken bunlara önem ver gidebiliyorsan gidip gör ürünü o şekilde de güvence alabilirsin önerim bu <3

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Bak senin çok iyi bi ekran kartı buldum fiyatı aşırı iyi bu ekran kartı MSI gtx1070 normal fiyatları 4000-5000k satıyorlar ama garip şekilde yarı fiyata kadar düşürmüş biri var bunu kaçırma derim ama param güvende yapmıyor adam İstanbul'da satıyor 2.250tl çok iyi bir fiyat ama dediğim ilk mesajım da da dedim kontrol yap video iste gidebiliyorsan sen git bak ekran kartına adam test videolarını attıktan sonra emin olup al kontrol etmezsen bilgi istemezsen sorun çıkarsa senin başına kalır o yüzden ilk kontrol ama ilana koyali baya olmuş yine de yaz bi bak alabilirsen temiz çıkarsa almanı tavsiye ederim <3

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Ali
Bak senin çok iyi bi ekran kartı buldum fiyatı aşırı iyi bu ekran kartı MSI gtx1070 normal fiyatları 4000-5000k satıyorlar ama garip şekilde yarı fiyata kadar düşürmüş biri var bunu kaçırma derim ama param güvende yapmıyor adam İstanbul'da satıyor 2.250tl çok iyi bir fiyat ama dediğim ilk mesajım da da dedim kontrol yap video iste gidebiliyorsan sen git bak ekran kartına adam test videolarını attıktan sonra emin olup al kontrol etmezsen bilgi istemezsen sorun çıkarsa senin başına kalır o yüzden ilk kontrol ama ilana koyali baya olmuş yine de yaz bi bak alabilirsen temiz çıkarsa almanı tavsiye ederim <3

İlan tarihi geçen sene Haziran... Muhtemelen satıldı bu fiyata çok zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,929
Üyeler
169,636
Son üye
waitingfornothing
Top Bottom