Neler Yeni

2500 TL 3000 tl arası klavye Önerisi

Çesty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf

Benned

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Nevzat Bahadır

Çesty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Loki_0

80+
Hocam ajazz ak820 pro modeli ne dersiniz ses profili olarak biraz daha hoş geldi
Yani güzel klavye ama amazonda satılanı diyorsanız garanti konusunda satıcıdan dolayı sorun yaşayabilirsiniz. O yüzden gaming genden akko almak biraz daha mantıklı.

Çesty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
Yani güzel klavye ama amazonda satılanı diyorsanız garanti konusunda satıcıdan dolayı sorun yaşayabilirsiniz. O yüzden gaming genden akko almak biraz daha mantıklı.
Yani sesleri arasında çok bi fark varmı onu anlayadım bazı videolarda akko baya kötü geliyo

Loki_0

80+
Yani sesleri arasında çok bi fark varmı onu anlayadım bazı videolarda akko baya kötü geliyo
Sizin attığınız akkoda cream yellow var. Kötü değil aslında ama her kasanın kalitesi farklı olduğu için o da etkiliyor switch sesini. Benim attığım beyazlarda akko piano switchler var. Bence sesi cream yellowdan çok daha iyi. İkisinin de ses testini bırakıyorum hocam bakarsınız.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi ak820 pro da alabilirsiniz, o da iyi klavyedir ama ben şahsen gift switch yerine piano switchi daha çok severim ve ayrıca gaming gende garanti var.

Çesty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
Sizin attığınız akkoda cream yellow var. Kötü değil aslında ama her kasanın kalitesi farklı olduğu için o da etkiliyor switch sesini. Benim attığım beyazlarda akko piano switchler var. Bence sesi cream yellowdan çok daha iyi. İkisinin de ses testini bırakıyorum hocam bakarsınız.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi ak820 pro da alabilirsiniz, o da iyi klavyedir ama ben şahsen gift switch yerine piano switchi daha çok severim ve ayrıca gaming gende garanti var.
Siyah istiyorum tercihen dracula switch olanı alıcam glb gameinggentrde kullanabileceğim herhangi bir indirim vs varmı

Çesty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
Hocam sizin üründe sıkıntı çıkmış glb değişimde fln sıkıntı yaşadınızmı . 2. Bir klavye değişim süreci yaşamak istemiyorum ztn bir haftadır vgn v87 iadesi ile fln uğraştım baya soğudum açıkçası hiç alamasammı derken bunu gördüm şansımı bir daha deniycem
dracula biraz hafif bir switch sıkıntı yapmıyor ama 1-2 güne alışırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Hocam sizin üründe sıkıntı çıkmış glb değişimde fln sıkıntı yaşadınızmı . 2. Bir klavye değişim süreci yaşamak istemiyorum ztn bir haftadır vgn v87 iadesi ile fln uğraştım baya soğudum açıkçası hiç alamasammı derken bunu gördüm şansımı bir daha deniycem
yeni yolladım bugün sabah kargo gitmiş ama dönmediler. önceden konuştuğumda sıkıntı varsa değiştirirz en kötü iade yaparız gibisinden konusmuslardı. hatta "para veriyorsunuz ve sıkıntısız ürün kullanmak hakkınız gibisinden tatlı dille konusmuslardı. birkaç güne dönerler diye güşünüyorum, sıkıntı olmaz umarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,337
Üyeler
169,284
Son üye
yunus xelilli
Top Bottom