Neler Yeni

🔴STEAM ve CS KAPANABİLİR ! (Büyük Drama)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,106
İsim
Mehmet Aslan
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu` nun ihbarı sonucunda Keydrop sitesi kapatılmıştı , Haskoloğlu yeni çektiği videoda CS kasa sistemi ve bir çok 3. parti programa değindi ve bunları ``kumar`` olarak nitelendirdi. Çoğu ünlü yayıncının da isminden bahsederek insanları kumar a teşvik ettiğini belirtti. Video sonucunda drama çıktı ve Pinti Panda nın da araya girmesiyle drama iyice büyüdü. Olayın CS ve Steam e de sıçrama durumu var ve erişim engeli gelebilir. Keydrop un daha öncede kapandığı ve mahkeme kararıyla tekrar açıldığını da belirtmekte fayda var. Kumarsa neden tekrar açılıyor:unsure:

Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz ? Steam yasaklanırsa ne yaparsınız ?

🔴 GÜNCELLEME : Keydrop a gelen 2. erişim engeli de kaldırıldı !

Tweetler👇

Diğer yayıncılara laf eden Pinti Panda nın da daha önce aldığı sponsorluklar yüzleri güldürttü ? :D

1739901729199.png

1739901746438.png

Son düzenleme:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,106
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,106
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburada da benzer sistem var. O da kapatılsın o zaman.
Evet oda var , bu gidişle kasa sistemi olan bütün oyunların kapatılması lazım. Böyle bir mantık olmaz , çok saçma bir video çekmiş haskoloğlu.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bu İbrahim kim ?

Bartuu

80+ Silver
Gündemden düşünce etkileşim için ona buna bulaşıyolar ya komikler

quartle

80+ Gold
cs kapanırsa o gazeteciyi var ya...

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,106
İsim
Mehmet Aslan
boyleyse bızde battık desene boyle sıtelerde oynamıstım yasal olmasa oynatmazlardı tabı
Bir şey olmaz sana , sıkıntı olan bu site ilk kapandığında mahkeme kararıyla açılmış zaten , kumarsa neden açılıyora geliyor mevzu.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu` nun ihbarı sonucunda Keydrop sitesi kapatılmıştı , Haskoloğlu yeni çektiği videoda CS kasa sistemi ve bir çok 3. parti programa değindi ve bunları ``kumar`` olarak nitelendirdi. Çoğu ünlü yayıncının da isminden bahsederek insanları kumar a teşvik ettiğini belirtti. Video sonucunda drama çıktı ve Pinti Panda nın da araya girmesiyle drama iyice büyüdü. Olayın CS ve Steam e de sıçrama durumu var ve erişim engeli gelebilir. Keydrop un daha öncede kapandığı ve mahkeme kararıyla tekrar açıldığını da belirtmekte fayda var. Kumarsa neden tekrar açılıyor:unsure:

Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz ? Steam yasaklanırsa ne yaparsınız ?

Tweetler👇

Diğer yayıncılara laf eden Pinti Panda nın da daha önce aldığı sponsorluklar güldürdü ? :D

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Böyle bı durumdan dolayı kapanacağını sanmıyorum kendi aralarında çocuk gibi tartışıyorlar pintipanda asla sevmem seven varsa buraya gelip bana laf etmesin seviyorsan seversin bana gelip savunmasınlar ben sevmiyorum şahsen yani adamın iki yüzlü olduğu da belli ne yaptıkları da belli jahrein kaç kez yayınlarında bulundum bu konu hakkında ve pintipanda sevmicek kadar neler yaptığı hakkında ki şeyler belli bu insanların çocuk kavgası Steam yansımaz ve kumarla ilgisi de yok o zaman brawl stars da kapatsinlar onun hakkında bi çok haber yapıldı televizyon da bile yayıldı çocuklar sandık alıyor yaw kumar bu baya mantıklı he nerden prim kasarım diye uğraşıyorlar cs de kapanmaz steam de yani steam kullanım şartları bile var çocuklar için mi Steam hayır bı yaş sınırı var diye biliyorum ya zaten sandık açmak kumara bile girmiyor öyle olsa genshin de kapatılsın lol de bunlar da da sandık açma var ve onlar da kendi içinde pahalı içerikler bı adam sandık açmak kumar diyip yayıncılar dan örnek veriyorsa primdir başka bir şey değil bu adam yüzünden kapanacağını sanmıyorum dramaları kendi aralarında Steam alakası yok çocuk gibi sallamaya devam etsinler <3

Top Bottom