benim ürümde öyle oldu. şuan gümrükten çıkmış büyük ihtimal yarın öbürgün teslim edilir. uygulamadan gözüküyor mesajlar kısmına girip sipariş ve kargo sekmesine gir orda ilk gönderildiğinde bildirim düşüyor o bildirimden takip edebilirsin.hocam basınıza geldi mi hiç ve siparişler farkı olmasına rağmen ikisindede aynı aras kargo kodu yazıyordu yani bir hata olmuş olabilirmi depodan çıkınca
hocam bende o kısımda sadece sipariş dagıtıma çıktı /teslim edildi/takip numarası olusturuldu gibi bildirmler var gumruge girdi havaalanına geldi tarzında bildirimler gelmiyor (mail bildirimlerini açmamıştım)benim ürümde öyle oldu. şuan gümrükten çıkmış büyük ihtimal yarın öbürgün teslim edilir. uygulamadan gözüküyor mesajlar kısmına girip sipariş ve kargo sekmesine gir orda ilk gönderildiğinde bildirim düşüyor o bildirimden takip edebilirsin.
o bölümün mesajları içinde siparişi takip et butonu olması lazımhocam bende o kısımda sadece sipariş dagıtıma çıktı /teslim edildi/takip numarası olusturuldu gibi bildirmler var gumruge girdi havaalanına geldi tarzında bildirimler gelmiyor