Neler Yeni

Temu iade Yapılan Sipariş Gelirmi

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
15 gün boyunca güncelleme olmadığı 2 ayrı siparişi iade ettim hareketlerini göremiyorum (siparişi iade ettiğimde sipariş nakil halindeydi) sizce gelirmi ona göre yeni sipariş olusturacagım.

Son düzenleme:

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
up up up

Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
enes hünkar
hocam basınıza geldi mi hiç ve siparişler farkı olmasına rağmen ikisindede aynı aras kargo kodu yazıyordu yani bir hata olmuş olabilirmi depodan çıkınca
benim ürümde öyle oldu. şuan gümrükten çıkmış büyük ihtimal yarın öbürgün teslim edilir. uygulamadan gözüküyor mesajlar kısmına girip sipariş ve kargo sekmesine gir orda ilk gönderildiğinde bildirim düşüyor o bildirimden takip edebilirsin.

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
benim ürümde öyle oldu. şuan gümrükten çıkmış büyük ihtimal yarın öbürgün teslim edilir. uygulamadan gözüküyor mesajlar kısmına girip sipariş ve kargo sekmesine gir orda ilk gönderildiğinde bildirim düşüyor o bildirimden takip edebilirsin.
hocam bende o kısımda sadece sipariş dagıtıma çıktı /teslim edildi/takip numarası olusturuldu gibi bildirmler var gumruge girdi havaalanına geldi tarzında bildirimler gelmiyor (mail bildirimlerini açmamıştım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
enes hünkar
hocam bende o kısımda sadece sipariş dagıtıma çıktı /teslim edildi/takip numarası olusturuldu gibi bildirmler var gumruge girdi havaalanına geldi tarzında bildirimler gelmiyor
o bölümün mesajları içinde siparişi takip et butonu olması lazım

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
up up up up up up

tywin

80+ Bronze