The Semih
80+ Gold
4080 ile eşit gibi saf güçte.
RTX 4070 Tİ kullananlar bile yükseltmesine gerek yok, sadece 4060 lara yarar bu kart.
4080 ile eşit gibi saf güçte.
kım dıyor 50 bıne alıyorum dıye kımse 50 bıne kart almıyor bız burda performansını karsılastırıyoruz ha fıyatlar enınde sonunda dusecek bızım ulkede dusmezse bızım ulkeyı elestır kartları degıl40 A aldığım 7900xtx ile fark yiyeceksin 50bine 5070ti al hahaha
Techpowerup listesini koydum %14 daha güçsüzeşit denilebilir ilerleyen donemlerde yazılım guncellemelerıyla falan %5 falan fark atabılır cunku mımarı komple degıstı anakartlar falan stabıl degıl 50 serısı ıcın
Bu genel test olması lazım. Oyun olarak 4080 ile aynı videoları izle.Alıntıyı görüntüle
RTX 4070 Tİ kullananlar bile yükseltmesine gerek yok, sadece 4060 lara yarar bu kart.
bu test neyın testı sentetık bı teste benzıyor ve bu resım sankı kart cıkmadan once yayınlanmıstı yenı yapılan testlerı ıncele anlarsınAlıntıyı görüntüle
bu test neyın testı sentetık bı teste benzıyor ve bu resım sankı kart cıkmadan once yayınlanmıstı yenı yapılan testlerı ıncele anlarsın
Bu genel test olması lazım. Oyun olarak 4080 ile aynı videoları izle.
Bunu yazdın mı gerçekten
Bana video atar mısınız düzgün video bulamıyorum
RTX 4070 Tİ kullanan adam ikinci elden satıp 5070 Tİ geçmesi ne kadar mantıklı sence ? fiyatını baz alarak.Bunu yazdın mı gerçektenKonuya neden bakmıyorsun.
Ucuz alamazsa mantıksız.RTX 4070 Tİ kullanan adam ikinci elden satıp 5070 Tİ geçmesi ne kadar mantıklı sence ? fiyatını baz alarak.
40dan aşağı bulamayacaksın 2 yıl geçse dahikım dıyor 50 bıne alıyorum dıye kımse 50 bıne kart almıyor bız burda performansını karsılastırıyoruz ha fıyatlar enınde sonunda dusecek bızım ulkede dusmezse bızım ulkeyı elestır kartları degıl
Hocam bu kart sence 2K için uygun bir seçim olur mu?5070 ertelendi mart ayına sanırım.
Evet neden ? Tam olarak 2k kartı zaten.Hocam bu kart sence 2K için uygun bir seçim olur mu?
4K'da da testler bir hayli fazla. Acaba 2K için fazla mı olur diye düşündüm o yüzden.Evet neden ? Tam olarak 2k kartı zaten.