Yarın satışa açılacak lansman fiyatlarından sonra bakarız kaç para olduğuna kim sallıyor görürüz. Yurtdışı fiyatı. MSRP 750 dolar olan bir kart bu. 1k dolara satılıyor. Bizim burda bu kart 50 yi görür.Sallama be reis.
Aksilik olmazsa açılacak.5080'i 2 hafta önceden her gün paylaşan firmalar bu kartta 1 kere bile duyuru yapmadı,yarın trde satışa açılacağını sanmıyorum
5080 ler yok satıyor neredeyse. Böyle devam ederse düşmez. Zaten satılan bir ürünün niye fiyatı düşsün.İlk 45k olarak çıkar 2-3 ay geçince 35klara düşer.
Lansman fiyattan son kullanıcının alma şansı var mı sence? Bot falan bile kuran oluyor kartları ucuzdan almak için. Bilmediğimden soruyorum satın almayi deneme planım var lansman fiyattan.Yarın satışa açılacak lansman fiyatlarından sonra bakarız kaç para olduğuna kim sallıyor görürüz. Yurtdışı fiyatı. MSRP 750 dolar olan bir kart bu. 1k dolara satılıyor. Bizim burda bu kart 50 yi görür.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aksilik olmazsa açılacak.
5080 ler yok satıyor neredeyse. Böyle devam ederse düşmez. Zaten satılan bir ürünün niye fiyatı düşsün.
Teknoloji ilerledikçe aynı fiyata daha güçlü olması gerekmiyor mu?Yarın satışa açılacak.
Benimde var kolay gelsinLansman fiyattan son kullanıcının alma şansı var mı sence? Bot falan bile kuran oluyor kartları ucuzdan almak için. Bilmediğimden soruyorum satın almayi deneme planım var lansman fiyattan.
Alabilen oluyor bütün siteleri takip etmen lazım. Lansman fiyatından 1 2 ürün satılıyor sadece alabilirsen iyi.Lansman fiyattan son kullanıcının alma şansı var mı sence? Bot falan bile kuran oluyor kartları ucuzdan almak için. Bilmediğimden soruyorum satın almayi deneme planım var lansman fiyattan.
Herhalde bütün sitelere adresi ve kart bilgilerini falan kaydetmek lazım ki vakit kaybetmeden şans varsa alabilepim.Alabilen oluyor bütün siteleri takip etmen lazım. Lansman fiyatından 1 2 ürün satılıyor sadece alabilirsen iyi.
Alanların olacağını bildikleri sürece dediğin zor gibi. 5090 ın çıkış fiyatı ve şimdi ki fiyat farkı. Suprim %52 Astral %54 artmış. FE ve Ventus aynı fiyatta sadece. Bizim ülkede biraz daha değişir.Teknoloji ilerledikçe aynı fiyata daha güçlü olması gerekmiyor mu?
Neredeyse 4070ti süper performansını 200 dolar yükseğe satacaklar
Benimde var kolay gelsin
Çoğu veriyor.Hangi siteler lansman fiyatına çıkarıyordu İncehesap ve gaming gen hatırlıyorum başka var mı
5090 yine performans biraz fark koyuyor bu 5070ti çok az koymuşAlanların olacağını bildikleri sürece dediğin zor gibi. 5090 ın çıkış fiyatı ve şimdi ki fiyat farkı. Suprim %52 Astral %54 artmış. FE ve Ventus aynı fiyatta sadece. Bizim ülkede biraz daha değişir.
Alıntıyı görüntüle
Çoğu veriyor.
5060 çıkmıcakmı martta mı çıkıcak öyle bi duyumlar aldımYarın satışa açılacak lansman fiyatlarından sonra bakarız kaç para olduğuna kim sallıyor görürüz. Yurtdışı fiyatı. MSRP 750 dolar olan bir kart bu. 1k dolara satılıyor. Bizim burda bu kart 50 yi görür.
Alıntıyı görüntüle
Aksilik olmazsa açılacak.
5080 ler yok satıyor neredeyse. Böyle devam ederse düşmez. Zaten satılan bir ürünün niye fiyatı düşsün.
Teknik özellik olarak 5080 in 2 katı özelliğinde bırakta koysun. 5080 ile 5070ti çok yakın gözüküyor kağıt üstünde ama oyunda iş değişiyor işte.5090 yine performans biraz fark koyuyor bu 5070ti çok az koymuş
5060 çıkmıcakmı martta mı çıkıcak öyle bi duyumlar aldım
hocam bu sene niye böyle oldu normalde yeni seri bu kadar pahalı olmazdı bide performans olarakta göze vuracak neredeyse hiçbir şey yok40 olursa öp başına koy lansman fiyatı 40 dan olabilir belki. 45 - 50 arası olur bu. 5080 en ucuz 57k.