Neler Yeni

RTX 5070 Tİ İNCELEMELERİ BAŞLADI

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,479
İsim
Diyarhan
Dünde dedim doğru orantı hacı. Mantık ve matematik şaşmaz. 1000 Dolar MSRP olan RTX 5080 ülkemizde 60k ya satılıyorsa 750 dolar MSRP olan 5070 ti ne kadara satılır ? İçler dışar çarpımı cevap 45 k. Ben az bile dedim.
Yine amd ye kaldık gibi :D Fiyatlar saçma pahalı

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,116
İsim
mehmet ali oğuz

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
9070xt için bir tık ümidim var umarım o üzmez. Performansı çok çok iyi olursa muhtemelen fiyat konusunda aynı olur bunlar gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stoklar gelsin bir tık düzelir. :)
Stok burayı düzeltmez gibi. Baktılar ne zaman satılmıyor o zaman sadece bizde değil komple dünyada fiyat düşüşü görürürüz. Satıldığı sürece fiyat düşeğini hiç sanmıyorum.

Stoklar gelsin bir tık düzelir. :)
Sadece o değil. Bunlar bu fiyattan satılmaya devam ederse diğerleri de artacak 4000 serisinde yükselme görürüz yakın zamanda. Dedi dersiniz.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,116
İsim
mehmet ali oğuz
Stok burayı düzeltmez gibi. Baktılar ne zaman satılmıyor o zaman sadece bizde değil komple dünyada fiyat düşüşü görürürüz. Satıldığı sürece fiyat düşeğini hiç sanmıyorum.

Sadece o değil. Bunlar bu fiyattan satılmaya devam ederse diğerleri de artacak 4000 serisinde yükselme görürüz yakın zamanda. Dedi dersiniz.
Evet 4080s şahlanacak ne yazıkki bakalım zaman gösterecek amd çıksın stoklar gelsin bi .

Top Bottom