Neler Yeni

İstanbul'da çok güzel kar yağıyor kar ile anılarınızı anlatın

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
sabah kalktım baktım dışarda kar var dedim ben yağmasına izin vermedim benim haberim yok diye kızdım
aşşaya indim 15dk gezdim yerler kayıyordu sinirlendim kar hemen dedi ki abi yapma etme ben yağmam
baktım güneşe açmamıştı aç lan dedim açtı karlar erimeye başladı mutlu son buraya kadar okuduysan seninde ...
Ayıp... Okudum o kadar jfdjcjsmcjsm bulutlara de ki daha fazla kar yağsın azaldı yine senin yüzünden

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Nickname ile uyumlu olmuş anlattığın
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar övdünüz kar durdu yağmıyor daha
Jxjdjcsmxjsmdnsmw sunucular da hata var ya bizim suçumuz yok

The Semih

80+ Gold
1740045258406.png

Şurda olmak vardı...

The Semih

80+ Gold
Off keşke burada böyle olsa ne kar savaşları kardan adamlar yapılırdı çatıdan atlamak istedim resimde jxsjcbsmcnsm eve geçince de bilgisayar camın yanında beyaz sistem şömine of harika olurdu ışığı da kapatirdin
Ve televizyondan evde tek başına filmini açardım

The Semih

80+ Gold

The Semih

80+ Gold
Sadece 1 oyunu bile oynamak hayal oldu jfdnxbsmcnsmcnsm
Valla zamanında indirimden aldığım için şanslıyım çoğu oyuna sahibim, yeni çıkan oyunlarıda fazla beğenmiyorum zaten

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Nickname ile uyumlu olmuş anlattığın

O kadar övdünüz kar durdu yağmıyor daha
Bak noldu tekrar başladı işte yine çok hızlı ve büyük kar taneleri yağıyor ben dedim sunucu da sorun var fanlar full hızda çalışmıyor ncnsbcsmcnskxsm

Valla zamanında indirimden aldığım için şanslıyım çoğu oyuna sahibim, yeni çıkan oyunlarıda fazla beğenmiyorum zaten
Şimdi gidip karlı yerde geçen oyunlar oynamak vardı karı orda görüyoruz en fazla jdmdcjskncsmcnsmcnsm

The Semih

80+ Gold
Bak noldu tekrar başladı işte yine çok hızlı ve büyük kar taneleri yağıyor ben dedim sunucu da sorun var fanlar full hızda çalışmıyor ncnsbcsmcnskxsm

Şimdi gidip karlı yerde geçen oyunlar oynamak vardı karı orda görüyoruz en fazla jdmdcjskncsmcnsmcnsm
RDR2 oynuyorum şuan

Top Bottom