Neler Yeni

16 yaşında takımımı değiştim. Döneklik midir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Slamori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Deniz
Memleketin Durumuna Bak Adamın Derdine Bak Dönek Herif

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Serkan
Hiçbir takim masum değil. Sadece son 20 sene de galatasaray bariz bir şekilde başarılı olduğu için diğer takımların taraftarları, yöneticileri sürekli GS'ye saldırıyor. Kötü bir imaj oluşturmaya çalışıyor.

quartle

80+ Gold
fb gs bjk üçüde aynısı memleket takımını tut

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,572
İsim
Dontaçhi kâfi.
16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.
birinin sana dönek demesi neden bu kadar önemli? boşver bunları neyi istersen onu tutarsın bugün beşiktaş yarın fenerbahçe öbür gün ankaragücü kim ne diyebilir ki?
Döneklik falan saçma şeyler. Namusu gibi takım tutanlar anca sana gelip döneksin diye boş yapar onları da çok kaale almamak lazım. Seversin desteklersin ama uğruna namusunu korur gibi korumazsın. Taraftarlık dediğimiz şeyle Holiganlık dediğimiz şeyi çok karıştırıyor bizim milletimiz. Böyle insanlara denk gelirsen muhabbetini sohbetini kesmen gerekenlerin başına koy bu insanları...

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Dr Luciano
16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.
kim ne derse desin, salla gitsin...
kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa...

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Bisey olmaz bende fenerli idim gs oldum şimdi yine fener maçları takip ettiğim yol ztn ne derse desinler bosver

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,611
İsim
ismail
Hala futbol takip eden var mı? 90 dakika topa tekme atılmasını takip etmek kadar boş bir şey yok herhalde özetini izleyin en kötü vakit kaybı yoksa

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,365
İsim
.
Ne saçma düşünce tipli insanlar var. Zamanında fetöcülerle kol kola olan adamlar şuan vatan hainliğiyle suçlamak için şekilden şekile giriyor eski hallerini unutturmak için, senin söylediğine göre hala onların yanında olmaları lazım. Şu sıkık bağnaz düşüncelerden kurtulun.
Konu ne ara fetöcülere geldi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşünsene küçükken masum bir şekilde bir takimi tutuyorsun. Büyüyünce takımının bir terör örgütüyle bağlantısı olduğunu öğreniyorsun ama hala aynı takımı tutuyorsun 🤠
Konuşuyor ama boş konuşuyor kral takımla fetö ne alaka biz burda ne muhabbeti yapıyoruz o ne anlatıyor :D

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
Metehan
Kütük neresi kardeşim ?

Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu.
O sırada UEFA'dan şike nedeniyle ceza almayan tek takım: Galatasaray

Düşünsene küçükken masum bir şekilde bir takimi tutuyorsun. Büyüyünce takımının bir terör örgütüyle bağlantısı olduğunu öğreniyorsun ama hala aynı takımı tutuyorsun 🤠
Sahibin terör örgütüne sponsor oluyordu.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ali Mert Okuducu
O sırada UEFA'dan şike nedeniyle ceza almayan tek takım: Galatasaray

Sahibin terör örgütüne sponsor oluyordu.
Kimmiş benim sahibim 😀

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom