KınalıKeçi
80+ Bronze
işlemcisi/gpu'su sağlam bir model önerebilir misiniz?Android TV Stick alınmaz. Fazla ısınıyor. Bunun yerine Next Start 4K Android TV Box alınabilir.
işlemcisi/gpu'su sağlam bir model önerebilir misiniz?
Youtube, prime video ve tarayıcı ile film dizi izliyorum bir sorun çıkartmadı. Next 4K TV Stick Modelini kullanıyorum. Daha önce Mi Tv Stick 1080p kullanıyordum. Onu başka televizyona taktım. O yavaş ama sorun çıkartacak kadar kötü değil.Arkadaşlar projeksiyonumun desteği var arkada bu stickler için, kullanan oldu mu kasma yapıyor mu gerçekten 4k projeksiyon bu arada 1080 de kullanmayacağım. Askıda olduğu için ekstra bir güç kablosu gerçekten sıkıntı yaratıyor o yüzden tv box istemiyorum
Next Start 4k Yerinde bir tercih olur. Mi box S gen 2 ile aynı segmentte. Philips TV min arayüzü yetersiz kalmaya ve donmaya başlamıştı. Bunu alıp derin bir oh çektim. Arayüzü gayet akıcı ve problemsiz çalışıyor.işlemcisi/gpu'su sağlam bir model önerebilir misiniz?
1080P si var aldığıma pişmanım, Next in 4K lık box ını aldım. Sıfır donma aylardır sıkıntısız kullanıyorum.