Neler Yeni

🔥İndirim Xiaomi Mi TV Stick 4K 1600TL

az daha çıkıp mi tv box 4k 2.nesil alın, şahsen ben öyle yaptım

Box ürünleri alın uygulama yüklemek daha kolay oluyor ısınması az olduğu için kasmıyor.

Arkadaşlar projeksiyonumun desteği var arkada bu stickler için, kullanan oldu mu kasma yapıyor mu gerçekten 4k projeksiyon bu arada 1080 de kullanmayacağım. Askıda olduğu için ekstra bir güç kablosu gerçekten sıkıntı yaratıyor o yüzden tv box istemiyorum

Arkadaşlar projeksiyonumun desteği var arkada bu stickler için, kullanan oldu mu kasma yapıyor mu gerçekten 4k projeksiyon bu arada 1080 de kullanmayacağım. Askıda olduğu için ekstra bir güç kablosu gerçekten sıkıntı yaratıyor o yüzden tv box istemiyorum
Youtube, prime video ve tarayıcı ile film dizi izliyorum bir sorun çıkartmadı. Next 4K TV Stick Modelini kullanıyorum. Daha önce Mi Tv Stick 1080p kullanıyordum. Onu başka televizyona taktım. O yavaş ama sorun çıkartacak kadar kötü değil.

mi tv kullanıyorum yıllardır hafıza %80 lere geldikten sonra kasma başlıyor ve ısınan bir cihaz bunlar dışında bir sorun yok video izlerken filan takılma yaşamadım hiç

Geri