Neler Yeni

🔥İndirim MSI G255 PF E2 5.499TL! 🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
beytullah şükrü açık
Philips güvenilirliği diye bir şey yok mu yani?
Ben MSI kullandım Philips kullanmadım o yüzden kullandığım üründen memnunken farklı Bi markaya geçmeyi düşünen biri değilim belki de Philips kullansaydım tam tersini düşünüyo olabilirdim ama yine de MSI çok daha söz edilen Bi marka olduğu için öyle dedim.

Ben MSI kullandım Philips kullanmadım o yüzden kullandığım üründen memnunken farklı Bi markaya geçmeyi düşünen biri değilim belki de Philips kullansaydım tam tersini düşünüyo olabilirdim ama yine de MSI çok daha söz edilen Bi marka olduğu için öyle dedim.
Marka takıntılığı sadece cebine zarar. Bilgin olsun diye diyorum. Ha şunu da anlama; sana Rampage, Gamepower monitör al demiyorum. Büyük markalarda fiyat performans hangisiyse onu al geç.

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Yunus
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
beytullah şükrü açık
Marka takıntılığı sadece cebine zarar. Bilgin olsun diye diyorum.
Katılıyorum buna sadece bilgisayar toplama konusunda bilgim az ve ne kadar az sıkıntı çıkarsa o kadar iyi bakış açısıyla hareket ediyorum ve popüler markalar daha az sorun çıkartır ya da çıkarsa da onarım aşaması kolay olur diye düşünüyorum. (ayrıca ben monitörümü 4200 TL ye aldım fiyat olarak da iyi bence. MSI mag256 aldım stok bittiği için de mag275 gönderdiler. Sonuç olarak fiyatı çok daha iyiye geldi.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,474
Üyeler
168,451
Son üye
melsel
Top Bottom