Neler Yeni

Öneri Nvidia GeForce RTX 5070 Ti

Satriani

80+ Silver
Şey de olabilir biri demişti gerçekten mağza çalışanları almış olabilir. Hani en her şeyin ahlaklı olduğu, bot olmayan, stok açma kapama olmayan durumda bile her türlü mağza çalışanları alır kendilerine. Kullanan kullanır kullanmaya maaşının yarısı kadar o ay para kazanır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an piyasada ekran kartı yok kafayı yemelik gerçekten
Zaten bu tip durumlarda her mağazada kendilerine ayırırlar, ya da içeriden almak isteyene öncelik tanırlar.
Bu genel üründen, tekstil ve teknolojiye hepsinde aynı. O yüzden her türlü normal vatandaşın alması zaten imkansıza yakın.

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Soner Özdener
Şey de olabilir biri demişti gerçekten mağza çalışanları almış olabilir. Hani en her şeyin ahlaklı olduğu, bot olmayan, stok açma kapama olmayan durumda bile her türlü mağza çalışanları alır kendilerine. Kullanan kullanır kullanmaya maaşının yarısı kadar o ay para kazanır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an piyasada ekran kartı yok kafayı yemelik gerçekten
İtopya çalışanı ile konuşmuştum alışverişim olmuştu sormuştum ona bh tarz durumlar personel indirimi falan yok abi nerde bize de aynı demişti tabi ama ne derece doğru tartışılır.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Kerem Eldes
ekran başında mutsuz mutsuz bekliyorum ya, topadığım parçaları da iade edicem, trde sistem toplanmaz
Bence yapma ya, 9070xt leri bekle bununla aynı performanms olacak onu da almayı dene bence. Ben de seninle aynı durumdayım cidden iade edesim geldi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Erdem
Arkadaşlar bence organize olup durumu topluca Cimer'e şikayet etmek lazım. Bu ürünlerin TR'ye giriş fiyatları, firmaların üzerine ekledikleri karlar vs internet sitelerinde şeffaf olarak paylaşılmalı. Tıpkı marketlerdeki gibi.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Kerem Eldes
Zaten bu tip durumlarda her mağazada kendilerine ayırırlar, ya da içeriden almak isteyene öncelik tanırlar.
Bu genel üründen, tekstil ve teknolojiye hepsinde aynı. O yüzden her türlü normal vatandaşın alması zaten imkansıza yakın.
Aynen öyle

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Bu fiyatlar ne kardeşim. İşin iyice suyu çıktı. Umarım gözüm bozulmuştur ve fiyatları ben yanlış görüyorumdur. AYIPP.

asko56

80+ Silver

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşlar bence organize olup durumu topluca Cimer'e şikayet etmek lazım. Bu ürünlerin TR'ye giriş fiyatları, firmaların üzerine ekledikleri karlar vs internet sitelerinde şeffaf olarak paylaşılmalı. Tıpkı marketlerdeki gibi.
yani başka herhangi bir ülkede olsak evet yapalım ama kanka türkiyedeyiz. Bence filtre var o isim geçiyorsa şikayette sadece öyle bakıyorlar

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Draq123
girdimi arkadaşlar lansman diye tutturuyodunuz sanki alabilceksiniz

asko56

80+ Silver

Satriani

80+ Silver
ekran başında mutsuz mutsuz bekliyorum ya, topadığım parçaları da iade edicem, trde sistem toplanmaz
Ben de bu ekran kartını bekliyordum, neredeyse tüm parçaları aldım.
Bir de uyguna alıyoruz diye kendimiz tek tek alıyoruz, hakikaten stresten başka bi' şey değil, laptop alacaktım sonra PC'ye döndüm. Keşke 2 ay önce laptopu alıp geçseydim, hem de peşin 6 taksidi de vardı. Kafam rahat olurdu. Oynayacağım her şeyi de oynatırdı...

Top Bottom