Neler Yeni

3070 ti & r5 5600 psu önerisi

wruno

80+
merhaba deepcool pk750d 750w 80+bronze nasıldır? bu fiyatlara alabilecegim daha iyi oldugunu dusundugunuz psu önerileri yapabilirsiniz.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Yunus Emre Uzun

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,413
İsim
.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
A B
Şu an en fiyatına yakışır 750w şu :

Ucuza kaçmam gerek dersen minimum şu :

wruno

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
karşılaştırırken nelere bakıyoruz hocam , sadece marka olarakmı bakıyoruz ? bilmedigim icin soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle High Power tercih ederdim şahsen.
Hele element serisi buram buram kalite kokar.
Şu an en fiyatına yakışır 750w şu :

Ucuza kaçmam gerek dersen minimum şu :
karşılaştırırken nelere bakıyoruz hocam , sadece marka olarakmı bakıyoruz ? bilmedigim icin soruyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,413
İsim
.

Hocam High Power zaten yıllardır bu işin içinde kendini kanıtlamış bir marka.
Element de çok kaliteli bir seri araştırabilirsin.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
A B

Göründüğünden çok daha fazla detayı var ama kısayol olarak şunu atayım.
Kıyaslama yapacağında not varsa ona bak veya Tier ına bak. Normalde bu yöntem pek önerilmez, farklı forumlarda Oreki, Andar Han vb. PSU başlıklarını sırtlıyor gördüğüm kadarıyla. PSU konusunda bilgili gözüküp bir halt bilmeyen çok kişi var bilgili birisi çok net cevap veriyor.

wruno

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam High Power zaten yıllardır bu işin içinde kendini kanıtlamış bir marka.
Element de çok kaliteli bir seri araştırabilirsin.
Kıyaslama yapacağında not varsa ona bak veya Tier ına bak. Normalde bu yöntem pek önerilmez, farklı forumlarda Oreki, Andar Han vb. PSU başlıklarını sırtlıyor gördüğüm kadarıyla. PSU konusunda bilgili gözüküp bir halt bilmeyen çok kişi var bilgili birisi çok net cevap veriyor.
hocam pg ile 2. el High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W buldum . 3 yıl önce hb üzerinden alınmıs, satan kisi 1 yıl kullanıldıgını söylüyor . 2100 e anlastık . ne dersiniz bu modele

tier listtede b+ olarak gözüküyor

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
efe araci
https://docs.google.com/spreadsheet...RB6Xt6JWkc/edit?gid=1973454078#gid=1973454078 2025 içni yeni bir tier list çıktı buna da bakıp emin olabilirsinz herkes high power element önermiş bende aynı fikirdeyim fiyatını kesinlikle hakaden bir psu.

wruno

80+
https://docs.google.com/spreadsheet...RB6Xt6JWkc/edit?gid=1973454078#gid=1973454078 2025 içni yeni bir tier list çıktı buna da bakıp emin olabilirsinz herkes high power element önermiş bende aynı fikirdeyim fiyatını kesinlikle hakaden bir psu.
hocam pg ile 2. el High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W buldum . 3 yıl önce hb üzerinden alınmıs, satan kisi 1 yıl kullanıldıgını söylüyor . 2100 e anlastık . ne dersiniz bu modele

tier listtede b+ olarak gözüküyor
buna ne dersiniz hocam

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
efe araci
buna ne dersiniz hocam
hocam benim attığım tier liste B+ olarak gözüküyor güzel bir fiyata bulmuşsunuz sorun olmadığına eminseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz güzel bir psu.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
A B

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
efe araci
Benim attığımı en yeni versiyonu sanıyordum. Reddit den buldum 2-3 gün önce konu açılmıştı.
valla bende 2-3 gün önce buldum :D olabilir 2 sinede bakmak en doğrusu olur. Bundan sonra sizin attığınız tier listede bakıcam.

Benim attığımı en yeni versiyonu sanıyordum. Reddit den buldum 2-3 gün önce konu açılmıştı.
sabırla psu rehberi videonuzu bekliyorum...

Top Bottom