Alın aldırın hyperos 2 ile akıyor bu cihazlar herşeyi süper400 TL kuponu kullanın.
POCO X7 Pro - Xiaomi Türkiye
POCO X7 Pro: Amiral Gemisi Dimensity 8400-Ultra, 90 W Ultra Hızlı Şarj özellikli 6000 mAh (tipik) pil, CrystalRes 1,5 K 120 Hz AMOLED ekranwww.mi.com
dostlar acıl yardım edersenız sevınırım cıhazda hoparlor sorunu harıc ne var ya da ne yasanabılır x3 pro vardı sorunsuz sattım ama anakartı kronıktı suan yurtdıısı versıyonu 13k ya almayı dusunuyorum ner dersınız yardım edın
hoparlor ıcın bahsedıyosan cok sıkıntı edılmıcek bır kronık durum anakart durumuna gelırsek umarım x3 den sonra akılları baslarına gelmıstır 4 serı gectı ustundenBu bile sıfır xiamoi almamak için bir sebep.
xiamoi almayın da Xioami alabilirsiniz.Bu bile sıfır xiamoi almamak için bir sebep.
Konusu var kanka profilimden bakamısın rica etsemSorun ne kanka
5 sene ilerde teknolojisi olsun gps sıkıntılı telefon alınmaz. Kaç kere yanlış yola soktu beni m34 , gps sorunu çekilecek dert değil çıldırtır adamıX6 pro da gps sıkıntısı var. İnşallah bunda yoktur
Yurtdışı olarak poco x7 pro 14.5005 Gün öncesine kadar almayı düşündüğüm telefon. Evet bu fiyatta rakiplerine göre çok şey sunuyor fakat konum sıkıntısı ve hoparlör sıkıntısı adam delirtir. Dişi sıkıp 14T almak varken bakmayın bile.
Aynı şekil ben de ve gram pişman değilim.Yurtdışı olarak poco x7 pro 14.500
Mi 14t ise 15.500
ben tercihimi 14tden den yana kullandım.
peki yd fiyatları bu kadar yakınken neden tr fiyatları arasında uçurum var?Yurtdışı olarak poco x7 pro 14.500
Mi 14t ise 15.500
ben tercihimi 14tden den yana kullandım.