Neler Yeni

Kitlesi toxic olmayan rekabetçi oyun önerisi.

Abdullah021

80+ Bronze
Bu mevzu artık can sıkmaya başladı.Valoranta giriyorum Türklerle küfürleşiyorum,Cs 2 de Ruslarla en son PUBG gireyim dedim ondada yine Toxic Türk ve yabancılarla kavga ettim.Btf 1 de hemen hemen aynı Btf 5 biraz yine iyiydi bunlara göre.Bu mikroplardan kurtulacağımız,kitlesi düzgün bir FPS oyunu var mı?

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Eren
Bu mevzu artık can sıkmaya başladı.Valoranta giriyorum Türklerle küfürleşiyorum,Cs 2 de Ruslarla en son PUBG gireyim dedim ondada yine Toxic Türk ve yabancılarla kavga ettim.Btf 1 de hemen hemen aynı Btf 5 biraz yine iyiydi bunlara göre.Bu mikroplardan kurtulacağımız,kitlesi düzgün bir FPS oyunu var mı?
kral bf1 de nasıl kavga etmeyi başardın ya

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,573
İsim
Dontaçhi kâfi.
deneyimlediğim kadarıyla kitlesi en normal FPS oyunu R6 gibi duruyor
ama oynadığım dönem boyunca BF1 de hiç toxicliğe denk gelmedim. Sen nası kavga etmeyi başardın bilmiyorum

Abdullah021

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nezha

80+ Bronze
Chati ve sesi kapatınca hepsi nezih oyun aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

deneyimlediğim kadarıyla kitlesi en normal FPS oyunu R6 gibi duruyor
ama oynadığım dönem boyunca BF1 de hiç toxicliğe denk gelmedim. Sen nası kavga etmeyi başardın bilmiyorum
Az oynamışsındır ben 5 saat oynamama rağmen küfür toxiclik çok gördüm.

Abdullah021

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Chati ve sesi kapatınca hepsi nezih oyun aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az oynamışsındır ben 5 saat oynamama rağmen küfür toxiclik çok gördüm.
Katılıyorum sonuna kadar.

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
Hocam chati kapatınca hepsi güzel oyun aslında konudan bağımsız ama fps oyunlarından sıkılıp LoL geçmeyin kafayı yersiniz

cr1ta

80+ Bronze
Oyunları dünya genelinde farklı farklı insanlar oynadığı için çok normal bir durum, bir sürü türden insanlar var amaçları, kültürleri, yaşları vb. değişkenlik gösteren. Bunun için kendi çapında çözüm bulabilirsin mesela CS2 de Faceit oynayabilirsin, premium alırsan seni rahatsız eden oyuncularla aynı maça denk gelmezsin.
Sesi ve sohbeti kapatmak da bir çözüm ama bu seferde önemli infoları alıp veremezsin oyununa etki eder oda.

Abdullah021

80+ Bronze
Hocam chati kapatınca hepsi güzel oyun aslında konudan bağımsız ama fps oyunlarından sıkılıp LoL geçmeyin kafayı yersiniz
Hocam Lolü bir türlü anlayamadım zaten,bazen gameplaylari izledim ancak bir türlü kafam basmadı oyuna bende yüklemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,609
Üyeler
168,466
Son üye
KremSanti53
Top Bottom