Neler Yeni

Ajazz AJ159 Nearlink Edition fare iade edilmeli mi?

Tykg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Necip
Merhaba ürün dün elime ulaştı 14 günde toplam her şey dahil 700TL'ye almıştım. Ürün güzel fakat şöyle sıkıntılar var fareyi 10 15 sn ellemeyip elledikten sonra imleç donup ışınlanıp geliyor ve mouse da anlık yeşil ışık yanıp sönüyor 2.4 GHz ışığı bazen de ellemeyip elledikten sonra imleç hareket etmiyor sonra anlık düzeliyor. Bir ara oyun oynarken fareyi aktif bir şekilde kullanırken de yaşadım. Kısaca fareyi ellemedikten sonra bir 10 15 sn sonrasında imleç donup ışınlanıp geri geliyor. Driver danda uyku modunu 4 saat yaptım fayda etmedi İade etmeli miyim sizce? Temu'dan almıştım

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Alperen Yılmaz
Merhaba ürün dün elime ulaştı 14 günde toplam her şey dahil 700TL'ye almıştım. Ürün güzel fakat şöyle sıkıntılar var fareyi 10 15 sn ellemeyip elledikten sonra imleç donup ışınlanıp geliyor ve mouse da anlık yeşil ışık yanıp sönüyor 2.4 GHz ışığı bazen de ellemeyip elledikten sonra imleç hareket etmiyor sonra anlık düzeliyor. Bir ara oyun oynarken fareyi aktif bir şekilde kullanırken de yaşadım. Kısaca fareyi ellemedikten sonra bir 10 15 sn sonrasında imleç donup ışınlanıp geri geliyor. Driver danda uyku modunu 4 saat yaptım fayda etmedi İade etmeli miyim sizce? Temu'dan almıştım
Başka mouse ile oluyor muydu pc özellikleri nedir monitör modelini yazabilir misinjz

Yigit35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit Yıldız
Kullandığınız driver nedir hocam nerden indirebiliriz bende dün teslim aldım ilk izlenim olarak ve hafiflik olarak çok hoşuma gitti mouse

Tykg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Necip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığınız driver nedir hocam nerden indirebiliriz bende dün teslim aldım ilk izlenim olarak ve hafiflik olarak çok hoşuma gitti mouse
Ajazzın sitesinden indirdim ingilizce desteği olmıyan çince bir yazılım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç hz da kullanıyorsunuz
1000hz desteği var 1000 de kullanıyorum

Sizdede bu durum oluyormu aynı modelmiş

Tykg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Necip
Sizce iade etmelimiyim?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,598
İsim
Kürşat

Tykg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Necip
Mouseu resetlemeyi denediniz mi proda sorun yaşayıp resetleyince düzeldiğini söyleyenler vardı
Evet driverdan reseletim devre dışı bıraktım ama düzelmedi bence sıkıntılı mouse oyundayken kendi kendine sıkıyordu 2-3 defa

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,598
İsim
Kürşat
Evet driverdan reseletim devre dışı bıraktım ama düzelmedi bence sıkıntılı mouse oyundayken kendi kendine sıkıyordu 2-3 defa
Mouse üzerindeki butonlarla resetleniyordu sanırım

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kenan Fetheden
Vergi iadesi yaparlar mı bilmiyorum ama dene şansını

Tykg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Necip

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,598
İsim
Kürşat
sol tık sağ tık ve scroll a aynı anda da bastım ama değişmedi altında ztn dpı ve bağlantı tuşları var

burdaki resime göre vergi iadesi de yapıyorlardır
Hangi kombinasyonla resetlendiğini unuttum

Screenshot_20250223_011706_Drive.jpg

iki çeşit uyku türü varmış dediğim gibi
Bununla alakalı da olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,412