Neler Yeni

Ajazz AJ159 Nearlink Edition fare iade edilmeli mi?

ncp123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Necip
Hangi kombinasyonla resetlendiğini unuttum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
iki çeşit uyku türü varmış dediğim gibi
Bununla alakalı da olabilir
Evet bununla alakalı ama bende çok değişik yaşanıyor bazen mouse a dokunuyorum hareket etmiyor bazen dokunuyorum imleç ışınlanıyor oyundayken bi ara gitti geldi sonra kendi kendine sıktı bi ara bunlar hep 0.1 milisaniye içinde yaşanıyordu. Kısacası rahatsız ediyor ama kablolu halinde olmuyordu bu

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,583
İsim
Kürşat
Evet bununla alakalı ama bende çok değişik yaşanıyor bazen mouse a dokunuyorum hareket etmiyor bazen dokunuyorum imleç ışınlanıyor oyundayken bi ara gitti geldi sonra kendi kendine sıktı bi ara bunlar hep 0.1 milisaniye içinde yaşanıyordu. Kısacası rahatsız ediyor ama kablolu halinde olmuyordu bu
Peki şunu deneme şansınız var mı
Normal ayarlarda 10 saniyede güç korumaya, 5 dakikada derin uykuya alıyormuş manualde söylediğine göre. Tuş kombinasyonunu biliyorsanız mouse üzerinden resetleyin, driver'ı kaldırıp yeniden kurun,
5 dakika bırakın derin uykuya girince clicke basın hareket ettirmek yerine

ayrıca başka usb portlarını da deneyin

ncp123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Necip
Peki şunu deneme şansınız var mı
Normal ayarlarda 10 saniyede güç korumaya, 5 dakikada derin uykuya alıyormuş manualde söylediğine göre. Tuş kombinasyonunu biliyorsanız mouse üzerinden resetleyin, driver'ı kaldırıp yeniden kurun,
5 dakika bırakın derin uykuya girince clicke basın hareket ettirmek yerine

ayrıca başka usb portlarını da deneyin
Farklı portlarda denedim de o dediğinizi yaptığımda gine başa gelmicekmi durum derin uykudan uyandıktan sonra devam edicek 10 saniye güç korumasına almaya

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,583
İsim
Kürşat
Farklı portlarda denedim de o dediğinizi yaptığımda gine başa gelmicekmi durum derin uykudan uyandıktan sonra devam edicek 10 saniye güç korumasına almaya
anlamadım

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,583
İsim
Kürşat
Dedimki sizin bu dediklerinizi yapsamda bi değişiklik olmiyacakki gine bu yaşadıklarım devam edicek birde abartılı oluyor bu yaşadığım durum
Hocam eğer derin uykudan hareketle değil tıklamayla uyandırınca problem olmuyorsa ayarlardan bunu değiştirme varsa çözülebilir

benim şu anki mouseun batarya kısmında daha uzun ömür için hareketle uyandırmayı kapama vardı (clickle uyanıyor sadece) ama hoşuma gitmediği için ve hep hareketle uyandırdığım için ayarı ona göre

bir de NL P app'i göremedim nereden indirdiniz?

ncp123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Necip
Hocam eğer derin uykudan hareketle değil tıklamayla uyandırınca problem olmuyorsa ayarlardan bunu değiştirme varsa çözülebilir

benim şu anki mouseun batarya kısmında daha uzun ömür için hareketle uyandırmayı kapama vardı (clickle uyanıyor sadece) ama hoşuma gitmediği için ve hep hareketle uyandırdığım için ayarı ona göre

bir de NL P app'i göremedim nereden indirdiniz?
ajazzın sitesinden indirmiştim 8 mb ful çince uygulama ingilizce desteği yok birde uykuya girmenin süresi ayarlanıyordu sadece Diğeri ayarlanıyormu bilmiyorum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,583
İsim
Kürşat
ajazzın sitesinden indirmiştim 8 mb ful çince uygulama ingilizce desteği yok birde uykuya girmenin süresi ayarlanıyordu sadece Diğeri ayarlanıyormu bilmiyorum
indirdiğiniz yerin linkini atar mısınız

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,583
İsim
Kürşat

ncp123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Necip
En altta NL var NL P 2 üstünde
O driver la benimkisi aynı indirdim onu gine aynı driver aynı şeyler var benimkinin tam modeli AJ159 NL P diye geçiyor ztn hocam ztn oyun oynarken 2-3 defa 0.1 milisaniyelik kopmalar filanda yapıyordu Bence bir sorunu var gibi tek sorunu o değil çünkü kendi kendine filan sıkıyordu oyunda 1-2 defa

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,583
İsim
Kürşat
O driver la benimkisi aynı indirdim onu gine aynı driver aynı şeyler var benimkinin tam modeli AJ159 NL P diye geçiyor ztn hocam ztn oyun oynarken 2-3 defa 0.1 milisaniyelik kopmalar filanda yapıyordu Bence bir sorunu var gibi tek sorunu o değil çünkü kendi kendine filan sıkıyordu oyunda 1-2 defa
Hocam NL (en alttaki)nde Long Endurance Edition diyor yani Uzun Dayanıklılık (Götürme) Versiyonu gibi bir şey yazıyor, daha iyi batarya için olabilir. Denemekten zarar gelmez siz dediğim gibi windowstan fare driverı da silin, uygulamayı silin, NL P yazan (en alttaki değil) sıfırdan onu kurun, hatta kurmadan önce de deneyin driverları sildiğinizde

sol tık sağ tık ve scroll a aynı anda da bastım ama değişmedi altında ztn dpı ve bağlantı tuşları var
Bunu tekrarlayın dongle'ı çıkartıp takın

ncp123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Necip
Hocam NL (en alttaki)nde Long Endurance Edition diyor yani Uzun Dayanıklılık (Götürme) Versiyonu gibi bir şey yazıyor, daha iyi batarya için olabilir. Denemekten zarar gelmez siz dediğim gibi windowstan fare driverı da silin, uygulamayı silin, NL P yazan (en alttaki değil) sıfırdan onu kurun, hatta kurmadan önce de deneyin driverları sildiğinizde

Bunu tekrarlayın dongle'ı çıkartıp takın
Tamamdır bi 30 40 dk ya haber edicem

Son düzenleme:
Top Bottom