Neler Yeni

Ajazz AJ159 Nearlink Edition fare iade edilmeli mi?

ncp123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Necip
Hocam NL (en alttaki)nde Long Endurance Edition diyor yani Uzun Dayanıklılık (Götürme) Versiyonu gibi bir şey yazıyor, daha iyi batarya için olabilir. Denemekten zarar gelmez siz dediğim gibi windowstan fare driverı da silin, uygulamayı silin, NL P yazan (en alttaki değil) sıfırdan onu kurun, hatta kurmadan önce de deneyin driverları sildiğinizde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu tekrarlayın dongle'ı çıkartıp takın
Herşeyi denedim denemediğim bir şey kalmadı gine aynı durum

Yigit35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit Yıldız
Ajazzın sitesinden indirdim ingilizce desteği olmıyan çince bir yazılım

1000hz desteği var 1000 de kullanıyorum

Sizdede bu durum oluyormu aynı modelmiş
Bende de uzun süre kullanmayınca uyku moduna giriyor ama hareket edince uyanıyor ve oyunda kopma vs yaşamadım eski mouse a göre fazlasıyla tatmin etti beni

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,585
İsim
Kürşat

ncp123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Necip
Ajazz dan gelen mail cevabı

Sorgunuz için teşekkür ederiz. Fare bir süre sonra güç tasarrufu moduna girecek ancak açıklamanıza göre 2.4G bağlantısında bazı sorunlar yaşanabilir. Ancak fareyi web sitemizden satın almadığınız için üzgünüz, bu nedenle satış sonrası işlemleri sizin adınıza yapamıyoruz. Şu anda Temu mağazamız yok. Size doğrudan yardımcı olamadığım için üzgünüm, lütfen sizin için satış sonrası hizmetleri yürütecek bir Temu satıcısı bulun. İlerleyen zamanlarda ürünlerimizi sizlerle paylaşmayı umuyorum. Saygılarımla

Iade edicez mecbur

Bende de uzun süre kullanmayınca uyku moduna giriyor ama hareket edince uyanıyor ve oyunda kopma vs yaşamadım eski mouse a göre fazlasıyla tatmin etti beni
İmleç donmasi oluyormu dokununca?

Bundna dolayi iade yapabilirmiyim kabul ederler sanirim?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,585
İsim
Kürşat

Sorgunuz için teşekkür ederiz. Fare bir süre sonra güç tasarrufu moduna girecek ancak açıklamanıza göre 2.4G bağlantısında bazı sorunlar yaşanabilir. Ancak fareyi web sitemizden satın almadığınız için üzgünüz, bu nedenle satış sonrası işlemleri sizin adınıza yapamıyoruz. Şu anda Temu mağazamız yok. Size doğrudan yardımcı olamadığım için üzgünüm, lütfen sizin için satış sonrası hizmetleri yürütecek bir Temu satıcısı bulun. İlerleyen zamanlarda ürünlerimizi sizlerle paylaşmayı umuyorum. Saygılarımla

Iade edicez mecbur

Temu politikasını bilmiyorum maalesef

Yeşil ışık anladığım kadarıyla 2.4 eşleştirmesinde yanıyor yanlış anlamadıysam. Sizdeki ürün her uykudan uyanışında yeniden eşleştirme yapıyor gibime geldi, umarım sorunsuz olur iade işlemin

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Iade edicez mecbur

Hocam uykuya geçmesi problem ise driver üzerinden uyku süresini 0 yapıp hiç uykuya geçirtmeseniz olmaz mı ? Bende apex var ben uyku süresini 0a çektim hiç uykuya geçmiyor kullanmayacağım zamanda şarj cihazına takıyorum bırakıyorum.

ncp123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Necip
Temu politikasını bilmiyorum maalesef

Yeşil ışık anladığım kadarıyla 2.4 eşleştirmesinde yanıyor yanlış anlamadıysam. Sizdeki ürün her uykudan uyanışında yeniden eşleştirme yapıyor gibime geldi, umarım sorunsuz olur iade işlemin
2.4g isigi evt o

Hocam uykuya geçmesi problem ise driver üzerinden uyku süresini 0 yapıp hiç uykuya geçirtmeseniz olmaz mı ? Bende apex var ben uyku süresini 0a çektim hiç uykuya geçmiyor kullanmayacağım zamanda şarj cihazına takıyorum bırakıyorum.
0 yok minjmum 1 var

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
2.4g isigi evt o

0 yok minjmum 1 var
Siz 0 yazcaksiniz oraya hocam olmadı 5000 felan yapın ama 0 oluyor diye biliyorum sizin sorununuz uykuya geçtikten sonra çalıştırınca bağlanma gecikmesi ondan uykuya geçme süresini uzatın sorununuzu çözer

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Merhaba ürün dün elime ulaştı 14 günde toplam her şey dahil 700TL'ye almıştım. Ürün güzel fakat şöyle sıkıntılar var fareyi 10 15 sn ellemeyip elledikten sonra imleç donup ışınlanıp geliyor ve mouse da anlık yeşil ışık yanıp sönüyor 2.4 GHz ışığı bazen de ellemeyip elledikten sonra imleç hareket etmiyor sonra anlık düzeliyor. Bir ara oyun oynarken fareyi aktif bir şekilde kullanırken de yaşadım. Kısaca fareyi ellemedikten sonra bir 10 15 sn sonrasında imleç donup ışınlanıp geri geliyor. Driver danda uyku modunu 4 saat yaptım fayda etmedi İade etmeli miyim sizce? Temu'dan almıştım
Benim ajazz aj 159 pro da algılama sorunluydu 5 10 saniye gidiyordu hep bozuk seçeneği ile iade ettim tam paramı verdiler.

ncp123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Necip
Siz 0 yazcaksiniz oraya hocam olmadı 5000 felan yapın ama 0 oluyor diye biliyorum sizin sorununuz uykuya geçtikten sonra çalıştırınca bağlanma gecikmesi ondan uykuya geçme süresini uzatın sorununuzu çözer
o sayıyı ben değiştiremiyorum süreyi 1 dakikada yaptım 4 saatte yaptım fayda etmedi

Benim ajazz aj 159 pro da algılama sorunluydu 5 10 saniye gidiyordu hep bozuk seçeneği ile iade ettim tam paramı verdiler.
Ne kadar sürede paranız geldi acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
o sayıyı ben değiştiremiyorum süreyi 1 dakikada yaptım 4 saatte yaptım fayda etmedi

Ne kadar sürede paranız geldi acaba?
1 hafta 10 gün civarı.

Top Bottom