14.99 a veriyolar aldım kullandım çalışıyor tavsiye ederim
evet hatırlattğın için teşekkürlerYeni ve daha önce gamepass alan hesaplar kullanamaz bilginize
Kim kulana bilir yeni ve daha once alalanlar derken ben game pass kullanmıştımYeni ve daha önce gamepass alan hesaplar kullanamaz bilginize
Xbox diyor ben bilmediğim icin soruyorum pcde kullanabiliyor muyum?14.99 a veriyolar aldım kullandım çalışıyor tavsiye ederim
yeni hesap açıp kullanabilirsinizKim kulana bilir yeni ve daha once alalanlar derken ben game pass kullanmıştım
evet xbox uygulamasını indirip kullanıyorsunuz içinde bir sürü oyun varXbox diyor ben bilmediğim icin soruyorum pcde kullanabiliyor muyum?
ve bazı pc oyunlarında indirim veriyor bunu aldığınızdaXbox diyor ben bilmediğim icin soruyorum pcde kullanabiliyor muyum?
Knk o geforce now ama sen bilirsinİşime yarasa alırdım hesap açmakla kart bilgisi girmekle uğraşamadım. Sıpsıcak fırsat hatta bedava. Global versiyonmuş bir de. Performans pakedi galiba, 2K oyun garanti dedikleri versiyon. Rig bilgisi verilmiyor artık ama gayet iyi. Sıfır hesap açıp ekleyebilirsiniz, steam, epic, xbox hesaplarını yeniden bağlarsınız. Uygulama girişinde bölgeyi nvidia olarak seçmeniz lazım ki global olsun.
AAA ben bunu GFN sandım da yorum yaptım, yazdığım her şeyi geri alıyorum.Knk o geforce now ama sen bilirsin![]()