Sadece ses kasicam valo ayak sesleri sağ sol belli olsun cs2 fln müzik dinlemem belki maçta 2dk açarım kalitesi önemli değil müziğinsadece ses kasmak içinmi müzik vs dinliyomusunuz
Öneriniz nedirsadece ses kasmak içinmi müzik vs dinliyomusunuz
Rampage favory 5+ sene kullandım düşüre düşüre bozuldu artık yine aynısını alıcam.Sadece ses kasicam valo ayak sesleri sağ sol belli olsun cs2 fln müzik dinlemem belki maçta 2dk açarım kalitesi önemli değil müziğin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öneriniz nedir
R ile başlayan markaya karşıyım hocam rampagenin hiçbir modelinden memnun kalmadimRampage favory 5+ sene kullandım düşüre düşüre bozuldu artık yine aynısını alıcam.
Bı 5yil önce çıkan bir kulaklığı neden alalımRampage favory 5+ sene kullandım düşüre düşüre bozuldu artık yine aynısını alıcam.
5 yıl önceki kulaklık driver 40 mm şuanki çoğu kulaklıkla aynı eksi yanı sadece kablolu araştırıp yorum yapın lütfen. Ve fiyat performans ÇOK FAZLA hemde.R ile başlayan markaya karşıyım hocam rampagenin hiçbir modelinden memnun kalmadim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bı 5yil önce çıkan bir kulaklığı neden alalım![]()
2k yo poşete koyup atarım rampage almam ne aldıysam hüsran hocam5 yıl önceki kulaklık driver 40 mm şuanki çoğu kulaklıkla aynı eksi yanı sadece kablolu araştırıp yorum yapın lütfen. Ve fiyat performans ÇOK FAZLA hemde.
Siz bilirsiniz tercih meselesi ama 1k şans verilebilir.2k yo poşete koyup atarım rampage almam ne aldıysam hüsran hocam
Keşke konuya estetik + fiyat performans deseydiniz. Güzel ve şık kulaklık hakkımda bilgim yok ama steelseries arctis olması gerek arkadaşım almıştı memnun bayya.Verilebilir de birazda estetik dursa çok iyi olur Alıntıyı görüntüle
Wraith sense iem alicaktim çok kötü dediler biraz daha koyayım dedim bakalım cloud core düşünüyorumKeşke konuya estetik + fiyat performans deseydiniz. Güzel ve şık kulaklık hakkımda bilgim yok ama steel series artic olması gerek arkadaşım almıştı memnun bayya.
Hyperx cloud 2 veya 3 olabilir.Wraith sense iem alicaktim çok kötü dediler biraz daha koyayım dedim bakalım cloud core düşünüyorum