İnstgram keşfet olayları

Mertdvrim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
801
Arkadaşlar bu aralar keşfetimde adamı ezen fil iş kazaları infaz videoları kavga videoları kaza videoları çıkıyor keşfette devamlı sizdede varmı ?

Son 2-3 gündür bende de öyle. Her 2-3 kaydırmada en az 1 kere hassas olarak işaretlenmiş videolar var.

Son 2-3 gündür bende de öyle. Her 2-3 kaydırmada en az 1 kere hassas olarak işaretlenmiş videolar var.
Sadece bize değil yabancılarda aynı şeyden yakınıyor yorumlarda bişey planlanıyor gibi duruyor önden hazırlanıyor gibimi geliyor haydi hayırlısı

Ben ve arkadaşlarımda da aynı durum mevcut. Global bir durum sanırım.

Arkadaşlar bu aralar keşfetimde adamı ezen fil iş kazaları infaz videoları kavga videoları kaza videoları çıkıyor keşfette devamlı sizdede varmı ?
Bende de var yav ben de anlam verebilmiş değilim baktım ki herkeste çıkıyormuş neden ki acaba

kasıtlı ya başka bir şeyi yok kuklacı abiler bişler deniyor anlaşılan yıllardır insta kullanırım bıçak sopa gibi görünen şeyler anında kaldırılırdı nerdeyse bi kere story paylaşmıştım bıçaklı adam şarkı söylüyordu klipte hassas içerik diyip kaldırmıştı insa bide kısıtlamıştı beni şimdi +18 cinsel şiddet ölüm her şey serbest

bana doğum videoları çıkıyor alakasını çözemedim ya da kız kavgaları daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım

Instagram dan kaynaklı bir hatadan dolayı bu durum söz konusu oldu tabii gerekli para cezaları kesilecek bu kuruma yakın zaman da düzeltirler. Bu arada o tarz videoları arasam da bulamıyordum benim için nimet oldu hepsini kaydettim.

Instagram dan kaynaklı bir hatadan dolayı bu durum söz konusu oldu tabii gerekli para cezaları kesilecek bu kuruma yakın zaman da düzeltirler. Bu arada o tarz videoları arasam da bulamıyordum benim için nimet oldu hepsini kaydettim.
Atsana hocam ;)

Reis Bende Yok Ama Öyle Bi Sorun Olmuş
Buda Benim Kedim
Noel Fıstık.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,529
Üyeler
186,206
Son üye
Algos918